Оля Цибульська виставила всю душу напоказ, але не перед чоловіком: крім Дзідзьо знайшовся інший кандидат

Оля Цибульська показала підписникам доволі відверту світлину, де демонструє глибоке декольте та пишні форми. Як реагує чоловік співачки на провокаційні публікації дружини та що відомо про загадкового незнайомця, який носить на руках головну кицю країни?

Героїня цього матеріалу — Оля Цибульська. Її називають головною кицею країни та вона цілковито відповідає цьому статусу. Українська публікує знає її як співачку, теле та радіоведучу. Цибульська хоч і позитивна та відверта артистка, але як людина доволі скритна й особисте життя тримає у таємниці. Багато років зірка навіть не показувала обличчя свого чоловіка та наважилася на це лише нещодавно.

Олю Цибульську називають головною кицею країни
Олю Цибульську називають головною кицею країни

Оля давно одружена, але якщо артиста ні разу не підозрювали у службовому романі — це поганий артист. Знаменитості приписували роман з українським співаком Михайлом Хомою, більше відомим як Дзідзьо. Співаки довгий час не реагували на пліткарів, але коли зіркам почали приписувати спільних дітей, спростували чутки про свої стосунки зауваживши, що між ними суто ділові відносини.

В одному з інтерв’ю співачка зізналася, що був час, коли через такі балачки чоловік ревнував її до колег по сцені, але згодом пара розв’язала це питання і більше до нього не поверталася.

Нещодавно зірка опублікувала сторіс, де показала фанатам те, що раніше показувала лише чоловіку. Оля виклала архівний, відвертий знімок за 2017 рік, де позує у відвертому вбранні з дуже глибоким декольте.

Оля Цибульська широко розпахнула душу та показала того, хто носить її на руках
Оля Цибульська широко розпахнула душу та показала того, хто носить її на руках

Але це не єдине, чим Цибульська вразила підписників. На фотографії за 2019 рік Олю на руках тримає загадковий чоловік, на якому з одягу присутня тільки спідня білизна та шкарпетки. Таємничим персонажем виявився хореограф та модель, Ілля Кагіян. Інстаграм танцюриста виявився не менш цікавим за світлину, яку виклала Цибульська. Чоловік не соромиться викладати фото без одягу та інші провокаційні знімки. Ймовірно, що Ілля та Оля працювали разом та перебувають у дружніх стосунках.

Нагадаємо, що Оля Цибульська стала переможницею першої української “Фабрики Зірок” у 2007 році.

Схожі статті