Як виглядає зараз чоловік Марічки Падалко, який не бачив мирного життя з 24 лютого: ведуча показала фото

Ведуча Марічка Падалко цього року у числі тих жінок, які з фронту чекають своїх коханих чоловіків. Востаннє спільні світлини з Єгором Соболєвим зірка публікувала після звільнення Київщини, але нещодавно в Інстаграмі також показала, як нині виглідає її обранець.

Для Марічки Падалко шлюб з Єгором Соболєвим став другим. Та саме ці стосунки виявилися найкращими у житті ведучої. Своєму обранцеві вона подарувала трьох чудових діток. Проте, цього року з коханим доводитися не бачитися чимало часу.

Річ у тім, що коханий зірки ще до війни проходив вишколи і тренування, наче передчував, що буде у країні лихо. 24 лютого без зайвих роздумів пішов на фронт. Першим стрессом для його популярної дружини стала його участь у боях за Ірпінь. Чоловік мужньо з іншими хлопцями пішов виганяти окупанта з Батьківщини.

Марічка Падалко одружена з чоловіком понад 15 років
Як виглядає зараз чоловік Марічки Падалко

Та після звільнення столичного регіону, він не склав зброю, а продовжив свій шлях на передовій. Як і більшість військових, Єгор видалив свої сторінки у соціальних мережах та особисті світлини.

Достеменно невідомо чим все ж таки займається Соболєв у війську, адже розголошувати таку інформацію можна не всім, хто носить піксельну форму. Та все одно Марічці вдалося поділитися кадрами з милим. Подробиць, де сфотографували чоловіка, звісно не видала.

До речі, Падалко теж проявила неабияку стійкість. Вона не виїхала у ЄС, як інші її знайомі чи колеги, а лишилася у найгарячіший час у Києві працювати на улюбленому каналі. Навіть повітряні тривоги не зупиняють знаменитість: цей час, як і належить чекає в укритті. На свою долю зірка не скаржиться, а навпаки намагається натхненними публікаціями підтримувати своїх фанатів у мережі.

Нагадаємо, що діти Марічки та Єгора також лишалися в Україні, тільки переїхали зі своїми літніми родичами на захід, у Жовкву, де турботливі батьки ще минулого року купили квартиру. Популярна мама за нагоди приїздила під час військових дій під Києвом до діток, але все одно мусила вертатися назад через роботу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.