Ксенія Мішина розповіла, що необхідно робити, щоб мати ідеальну фігуру та натякнула на роман: “Змінюю все”

Екс-холостячці Ксенії Мішиній годі й жалітися на свою ідеальну фігуру, однак, досконалість немає меж. Днями Мішина показала процес власної трансформації у кращу версію себе та розказала про зміни у житті.

Українська акторка Ксенія Мішина може похвалитися своїми модельними параметрами — ідеальні 90-60-90. Аби досягнути такого результату необхідно добряче попітніти в тренажерному залі та тривало сидіти на жорстких дієтах, чи не так? Але екс-холостячка доводить, що отримати струнку фігуру можна і без тортур. У своїх Інстаґрам-сторіз вона розповіла, як їй вдається підтримувати таку форму, щоб за її серце боролися одразу 16 чоловіків.

Свій день акторка розпочинає з контрастного душу, адже ранкові ритуали задають настрій на весь день, а потім виконує комплекс простих вправ на втягнення живота — “вакуум”:

“Дівчата, хочете красивий підтягнутий живіт? Вакуум everyday. Повний видих, втягнули живіт, рахуємо до 25. 4 підходи”

З
Звичайний ранок Ксенії Мішиної

Після цього Мішина наголошує, як важливо вживати достатню кількість рідини, рекомендуючи випивати склянку теплої води натщесерце, плавно переходячи до медитативних практик, якими останнім часом Ксенія дуже захопилася, щоб налаштувати позитивну енергію та свідомість на день.

Р
Рецепт успіху Мішиної

Далі за планом корисний та смачний сніданок. Красуня ретельно контролює, щоб все, що вона їсть, було збалансоване за кількістю білків, жирів та вуглеводів, оскільки ми — те, що ми їмо. Ксенія зауважила, що має дисбаланс ліпідів, тому обмежує себе в холестерині. На сніданок вона обрала авокадо, яєчний білок та вівсянку.

Тренування холостячки Ксенії Мішиної

Далі за планом тренажерний зал, а також басейн, куди Мішина записалась разом із сином Платоном.

М
Мішина змінює звички

У сторіз екс-холостячка розповіла, про те, які зміни зараз відбуваються у її житті завдяки новим здоровим звичкам:

“Зараз проходжу крутий шлях трансформації… Переглядаю всі свої звички, харчування. І змінюю все…”

Чи не на новий роман натякає Ксенія Мішина? Можливо, скоро в її житті будуть кардинальні зміни і холостячка стане нареченою.

Нагадаємо, Ксенії Мішина самостійно виховує сина Платона.

Схожі статті