МастерШеф. Битва сезонів 14 випуск від 19.11.2022: хто покинув проєкт – “Ти сьогодні їдеш додому”

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 14 випуску від 19.11.2022 вже відомо. Дізнайтеся, хто на цей раз не виправдав очікування аудиторії та судів та пішов з шоу.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 14 випуску від 19.11.2022 на цей раз. На жаль, кулінарний проєкт покинув Олександр Кривець.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів

Так як фінал наближається з неймовірною швидкістю інтрига зростає, пристрасті розпалюються, а битва за звання переможця стає дедалі запеклішою. Зокрема, глядачі досі вважають, що в шоу поруч з найяскравішими учасниками залишаються ті, хто має отримати чорний фартух, а після цього вийти з проєкту.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів
Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів

У 14-му випуску найскладнішим та найважчим завданням було створення спеціальної тематичної страви на тематику Пасхи, яка при цьому має перетворитися на певне чудо та змінити якісь свої якості у тому числі, імовірно агрегатний стан.

Варто відзначити, що дуже складним цей випуск був і для самих глядачів, адже емоційно він був непередбачуваним і навіть став певним розчаруванням. Справа в тому, що Олександр Кривець залишився без підтримки інших учасників і мав самотужки справлятися з поставленими задачами.

Врешті-решт, учасника вирішили попросити з шоу, через що він прийняв рішення навіть не прощатися з суддями і був засуджений за свою поведінкою.

Нагадуємо, що Олександр Кривець здебільшого хотів навчитися в менеджменту та управляти людьми. І саме з цим у нього виникали деякі проблеми, адже учасники не бачили в ньому авторитету і не прислухалися, коли Олександр ставав капітаном команди. Втім, глядачі дуже підтримують кулінара і активно діляться своїми враженнями в мережі. Зокрема, користувачі вважають, що рішення було не зовсім справедливим.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.