Екс-чоловік Сніжани Єгорової прокоментував зраду телеведучої: “Переростало в скандал і з’ясування стосунків”

Перший чоловік знаменитої української телеведучої Сніжани Єгорової, яка підтримала російську агресію, прокоментував її висловлювання. Що думає Семен Горов?

З розлучення Сніжани Єгорової та Семена Горова пройшло вельми багато часу, але після того, як між телеведучою та її дочкою Стасею Ровінською стався конфлікт, про чоловіка у медійній сфері почали особливо часто згадувати. Власне, як і про Мухарського, який після розлучення з Сніжаною став радикально правим.

Натомість перший колишній чоловік телеведучої займає також принципову позицію, але вона кардинально відрізняється від позиції Антіна. Так,  нещодавно Семен зізнався, як насправді ставиться до скандальних заяв Єгорової

Екс-чоловік Сніжани Єгорової прокоментував зраду телеведучої

Екс-чоловік Сніжани Єгорової прокоментував зраду телеведучої. Семен Горов зі старшою дочкою Стасею Ровінською

Так, зірка дав ексклюзивне інтерв’ю для Аліни Доротюк, в якому поділився власними думками щодо Сніжани. Чоловік зізнався, що таких людей, як його колишня дружина на території України і далеко за її межами дуже багато. Він впевнений, що їхню думку змінити важко, хіба що вони згодом самі прийдуть до інших висновків.

Ба більше, він намагається з повагою ставитися до різних позицій, хоча і вважає, що підтримка російської агресії схожа на сектантство.

“Я завжди з повагою намагаюся сприйняти навіть діаметрально протилежну думку з моєю, щоб це не переростало у скандал та з’ясування стосунків, яких уже давно немає. У нас є діти спільні. І це нас тримає завжди. І що ти зробиш, ти нічого не зробиш. Ти не можеш викреслити зі свого життя матір твоїх дітей”, – уточнив продюсер.

Варто підкреслити, що на відміну від своєї колишньої дружини сам Семен активно підтримує Україну.

Нагадуємо, незадовго до початку повномасштабної війни Сніжана Єгорова втекла з України до Туреччини і звідти заявила, що підтримує політику володимира путіна. Вторгнення російської федерації на територію України не змінила її позиції.

Схожі статті