Оскар Кучера розкритикував Аллу Пугачову після її переїзду з росії за Галкіним: “Не стала справжньою людиною”

Відомий актор Оскар Кучера, який так і залишився прислуговувати "російській імперії", вирішив висловити свою суб'єктивну думку щодо адекватної позиції Алли Пугачової та її чоловіка Максима Галкіна.

Тривалий час Пугачова взагалі не коментувала загарбницьку війну в Україні, яку розв’язала рідна для неї росія. Але її чоловік Максим Галкін з самого початку активно висловлював свою позицію та збирав кошти на допомогу українським військовим та постраждалим. Та сама ж Примадонна певний час трималася осторонь публічних заяв. Але крізь пів року все ж таки висловила свою думку, щодо ситуації, чим обурила російських екс-колег.

Оскар Кучеоа висловився про Пугачову
Оскар Кучеоа висловився про Пугачову

Так, прихильник російської агресії актор Оскар Кучера вирішив висловити своє обурення щодо, некоректних, на його думку, слів Примадонни. Він зазначив, що все життя на його стіні висів плакат Пугачової й вона була для нього прикладом. Він завжди поважав співачку як особистість, адже жінка завжди здавалась йому дуже мудрою. Та тільки не на цей раз.

“Я вам присягаюсь, Алла Пугачова мене просто вбила. Вона так довго тримала нейтралітет, попри дії її чоловіка, які речі він казав, це жах. Але вона залишилась для мене людиною, я звісно розумів, що вона поїде за чоловіком, і це нормально, адже вони родина. І я розумію, що їй глибоко начхати на мою думку, проте я скажу. Я дуже сильно її поважав, але коли вона висловилась про росіян, про те, що ми холопи й раби, у мене зі стіни впав її плакат.Виходить, вона стільки років виступала для рабів, ну що ж, добре” – висловився Оскар.

Оскар Кучера висловився про Пугачову
Оскар Кучера висловився про Пугачову

Також артист сказав, що він не поділяє думку Примадонни та вважає, що “людиною вона так і не стала”. І взагалі її поведінка здається актору дуже непристойною та не відповідає рамкам інтелігентності.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.