Леся Нікітюк разом з мамою відповіла на критику в мережі та пояснила, чому досі незаміжня: “Хоч би вік знали”

Леся Нікітюк дуже відома українська телеведуча, яка набула великої популярності серед глядачів та прихильників у соцмережах. Та попри народну любов, жінка часто опиняється під хвилею критики, та цього разу навіть мама Лесі не витримала і відповіла хейтерам.

Вже протягом багатьох років український народ дуже бентежить питання, чому теледіва Леся Нікітюк досі незаміжня, чому її ніколи не бачили на побаченнях, чому вона ще не народила і багато інших чому, пов’язаних з особистим життям ведучої.

Леся Нікітюк разом з мамою відповіла на критику
Леся Нікітюк разом з мамою відповіла на критику

Звісно, коли люди пишуть такі коментарі чи ставлять подібні питання, навіть не замислюються про те, що таким чином чіпляють її за живе. Адже Леся неодноразово говорила, що вона хоче заміж, хоче дітей, міцну родину, але з чоловіками їй не застить. Тому й досі ведуча не знайшла гідну кандидатуру для того, щоб побудувати родинне щастя.

Тож, Лесі часто перемивають кістки та намагаються зрозуміти, в чому проблема, можливо з дівчиною щось не так, чи проблема не в ній. Подібне Нікітюк чує досить часто. Але на цей раз Леся опинилася вдома й разом з мамою пояснила, чому вона досі не вийшла заміж.

Телеведуча дуже полюбляє викладати сторіси в instagram, коли приїздить додому. А зараз через ситуацію з електропостачанням у батьків вона гостює часто. Тому цього разу Леся показала, як мама Наталя реагує на критику та безглузді здогадки народу.

Леся Нікітюк разом з мамою відповіла на критику
Леся Нікітюк разом з мамою відповіла на критику

Так, на сторі в соцмережі Леся показала себе й маму на задньому фоні, яка читала коментарі та новини про доньку у Facebook та слід сказати, що жінка була дуже обурена і це стало зрозуміло з її слів.

“То 36, то 29, то 32, навіть вік не знають. От чому коли людина допомагає своїй країні, щось для неї робить, ризикує собою, але дістає щось необхідне армії, їздить на різні зйомки та волонтерить. І всіх все одно цікавить питання заміжня чи ні” – висловилась мама Наталя.

Та й сама Леся до коментарів мами додала, що поки є справи більш важливі ніж вийти заміж. В першу чергу варто перемогти, а вже потім думати про особисте життя.

Схожі статті