Катерина Велика з “МастерШеф” показала своє найкоротше вбрання та знову здивувала прихильників

Катерина Велика вважається наймоднішою та найцікавішою учасницею "МастерШеф.Битва сезонів" та часто тішить глядачів своїми цікавими вбраннями.

Катерина кожний ефір з’являється у нових, яскравих вбраннях, які не залишають без своєї уваги глядачі. Кожного разу жінка бачить коментарі не тільки стосовно своєї поведінки та коментарів на адресу інших учасників, а ще й з приводу одягу ТВ стилю. Річ в тому, що Катя дуже полюбляє робити  яскраві макіяжі, які доповнюють і без того дуже помітні речі.

Катерина Велика показала своє найкоротше вбрання
Катерина Велика показала своє найкоротше вбрання

Насправді ж Катерина зовсім не  боїться експериментів, які стосуються її образів. Майже ніколи не можна побачити Велику у світлі, або нейтральні кольори. Зазвичай це яскраво-рожевий, червоний, зелений, блакитний, золотий, жовтий і так далі. Бо Катя хоче запам’ятатися як ніхто інший, тому така сміливість дозволяє їй зробити кожен свій вихід в ефір у шоу “МастерШеф” незабутнім.

І варто сказати, обрана тактика працює на відмінно, адже щоразу Катя стає найобговорюванішою учасницею випуску. Та й не тільки через образи. Відомо, що жінка має дуже багатого чоловіка, тому майже кожний випуск вона не дає про це забути та глядачам та розповідає про свої багатства, автомобілі, подорожі, подарунки від коханого в так далі.

Та цього разу Велика наробила шуму знову своїм вбранням, для декого воно здалося занадто коротким. Так, Катерина викладає в instagram фотокартку, де вона разом з чоловіком десь на відпочинку у дуже короткій блакитній сукні, яка показує стрункі та підтягнуті ноги Каті. І з цього приводу думки шанувальників як завжди розійшлися, адже хтось вважає, що це красиво, а хтось навпаки засуджує.

Та найцікавіше те, що Велика навіть не намагалась звернути увагу на образ, вона підписала фото таким чином: “Як вам новий випуск?” Але люди вже самі побачили тему для обговорення. І насправді це зовсім не дивує.

spot_img

Схожі статті