Анна Саліванчук показала все у пікантній фотосесії

Анна Саліванчук поділилася занадто відвертими подробицями.

Українська акторка театру і кіно Анна Саліванчук поділилася на своїй сторінці в мережі кадрами з нової фотосесії. На ній зірка серіалу “Одного разу під Полтавою” та фільму “Свінгери” позує у студії з темним фоном. Акторка одягнена лише у білу сорочку зав’язану на грудях і капелюх. Макіяж  акторки виконано у темних тонах. Зазначимо, що жінка нещодавно вдруге стала мамою.

При цьому понад 2000-на аудиторія Анни Саліванчук не лишилася байдужою до знімків і ніяк не засудила зірку театру і кіно. Прихильники акторки навіть більше звернули увагу на вірш. Проте дехто все ж лишився незадоволений настільки відвертими знімками.

У підписі до фото акторка додала вірш присвячений жіночності і жінці.

Така відвертість до особистого життя прокинулася у акторці з приходом карантину, про що вона розповіла під час спілкування з журналісткою програми “Зірковий шлях”.

Прихильники оцінили таку відвертість і погодилися з деякими словами відомої мами.

У тому ж таки випуску журналістка звернула увагу на те, що під час карантину зірка “Доного разу під Полтавою” і “Свінгерів” виклала в мережу відео пологів. Після цього дехто з прихильників засудив акторку. Проте у розмові Анна Саліванчук зазначила, що таким чином хотіла донести до підписників, зокрема мам, що народжувати не страшно. При цьому акторка наголосила, що вона виклала таке відео не з власної волі, а на прохання шанувальників. До того ж відео знято загальним планом і жодних непристойних подробиць там не видно.

Анна Саліванчук пережила багато нещасть, але зберегла в собі жінку, про яку і написала у дописі під кадрами з фотосесії.

Схожі статті