Чиєю коханкою була Злата Огнєвіч до невдалого роману з Андрієм Задворним: Олег Ляшко, Андрій Хливнюк та інші

На другий сезон Холостячка Злата Огнєвіч прийшла, маючи безумовно певний багаж досвіду у стосунках. Втім, з ким саме крутила романи співачки?

Злата Огнєвіч майже ніколи не розкривала глядачам правду про свої стосунки. Втім, це аніскільки не вберегло її від пліток навколо її особистого життя. Давайте згадаємо, з ким співачці приписували романи.

Олег Ляшко

Олег Ляшко
З ким була у стосунках Злата Огнєвіч

Свого часу героїня нашої статті була членом “Радикальної партії Олега Ляшка”. Вперше Злата відреагувала на чутки про роман з відомим українським парламентарієм у програмі “Світське життя” з Катериною Осадчою. Тоді вона спростувала будь-які зв’язки з впливовими політиками і заявила, що чартерний рейс, під час якого вона була на одному борту з політиком ні про що не говорить.

Сергій Льовочкін

З ким була у стосунках Злата Огнєвіч

Одночасно з чутками про роман Злати Огнєвіч та Олега Ляшка, героїні нашої статті приписували стосунки і з політиком Сергієм Льовочкіним. Однак, Злата наполягала, що ні з ким з Народних депутатів не зустрічалася.

Андрій Хливнюк

Як виглядає і чим займається колишня дружина Андрія Хливнюка
З ким була у стосунках Злата Огнєвіч

Минулого року Катерина Осадча поставила ще одне провокаційне питання співачці, але вже стосовно Андрія Хливнюка. Мережею почали ширитися чутки про її роман з музикантом через активні зустрічі поза сценою.

“Просто випили кави пару разів, і я думала, що він хоче мені запропонувати дует… Але так як у нього нещодавно вже був дует, то я думаю, що шукатиму собі іншого компаньйона”, – зізналась артистка.

Єгор Бенкендорф

З ким зустрічалася Злата Огнєвіч

9 років тому Злату помітили у ресторані з відомим українським режисером Єгором Бенкендорфом. Зірки поводилися, як пара: обіймалися, обмінювалися жартами і постійно контактували. Офіційного коментарю щодо імовірного роману співачка так і не дала.

Військовослужбовець

З ким зустрічалася Злата Огнєвіч

А от своїх стосунків з захисником України Злата Огнєвіч не приховує. Свого часу вона розповіла, що чоловік воював на Сході і навіть вплинув на її міцну політичну позицію.

Схожі статті