75-річна Ніна Матвієнко живе з 44-річним Арсеном Мірзояном замість Тоні Матвієнко: що приховують зять і теща

Ніна Матвієнко та Арсен Мірзоян мають дуже гарні стосунки, не дивлячись на те, що вони теща та зять. Бо зазвичай, це є проблемою у суспільстві, але тут все зовсім навпаки.

Тоня та Арсен Мірзоян разом вже понад 5 років і їх історія почалась на шоу “Голос країни”, де обидва брали участь як артисти. Там Арсен і закохався у Тоню, попри те, що був одружений. Інколи нічого не може завадити справжньому коханню і це чудово. Адже всі вважають, що кохання нічого не варте.

Які стосунки склалися між Арсеном та мамою Тоні Матвієнко
Які стосунки склалися між Арсеном та мамою Тоні Матвієнко

Та в історії доньки Ніни Матвієнко вийшло все саме за покликом серця та волею долі. Коли Тоня познайомилась з Мірзояном, він був одружений та вже мав двох синів. Але почуття до Тоні виявились такими сильними, що він не витримав і приїхав до неї, коли вже розлучився з дружиною.

Щоправда, батьки Тоні, а особливо легендарна мама Ніна Матвієнко була проти такого союзу, адже вважала, що саме Тоня розбила родину, тому жінка дуже скептично ставилась до перспективи бути тещею з зятем з дітьми та колишньою. Проте все сталося зовсім інакше. Оскільки Тоня весь час жила з батьками, то й Арсен залишивши житло дружині, переїхав у великий дім Матвієнко.

Які стосунки склалися між Арсеном та мамою Тонві Матвієнко
Які стосунки склалися між Арсеном та мамою Тоні Матвієнко

Та і якось згодом Ніна Митрофанівна звикла до Арсена та полюбила його як власного сина. Тепер у родині подейкують, що вона любить Мірзояна більше, ніж Тоню. Але це все жарти. Насправді співак просто дуже поважає свою тещу й саме тому ставиться до неї з великим розумінням та ніколи не  дозволяє собі сказати щось зайве на її адресу, а сама жінка дуже часто вступається за Арсена, як за справжнього сина.

Тому, стосунки у них зовсім не як у тещі з зятем, а як у матері  з сином, адже такі теплі відносини ще варто побудувати. А їм це вдалося,  навіть коли зараз Тоня з донькою за кордоном, Арсен проживає з Ніною Митрофанівною. А це означає, що їм дуже комфортно один з одним і про такі стосунки можна лише мріяти.

Схожі статті