Злата Огнєвіч була помічена у компанії Макса Тарапати на закритій вечірці: все ж таки покохала?

Холостячка Злата Огнєвіч була помічена з Максом Тарапатою на закритій ечірці блогерів, чи то Макс її запросив, чи це просто збіг обставин, можна дізнатися у статті.

Відомо, що Злата Огнєвіч досі самотня та поки що ні з ким не зустрічається й навіть не має на це часу натомість отримувати букети від таємних прихильників та ходити на зустрічі у компанії колишніх бойфрендів Злата встигає. Так, днями у мережі з’явились фотокартки Огнєвіч разом з учасником шоу “Холостячка” Максимом Тарапатою.

Злата Огнєвіч зустрілась з Тарапатою
Злата Огнєвіч зустрілась з Тарапатою

Це була вечірка для блогерів, але закрита, тобто потрапити на неї можна було лише із запрошенням. Звісно, що Тарапату запросили, адже після проєкту він став справжнім блогером та навіть вже встиг стати власником телепроєкту та ведучим. Тож, Макс швидко освоївся в Україні, попри те, що має чи вже мав успішний бізнес у Китаї. Та все ж таки, вирішив, що Україна для нього рідніше.

Ні для кого не секрет, що чоловік дійсно закохався у Злату та й на проєкті це було дуже помітно і тоді, коли співачку кинув Задворний також. Бо Макс намагався втішити Огнєвіч та постійно знаходився поряд із нею. Вони ходили гуляти, пити каву, їздили кудись, багато  розмовляли, але закохатися через це у чоловіка, Злата так і не змогла.

Та варто сказати, що чоловік виявився наполегливим, але акуратним, тобто він не давить на неї своїми почуттями та не чекає від неї взаємності, він просто приділяє їй увагу. Так і на блогерській вечірці, Злата разом з Максом опинилися під прицілом камер, де обіймали один одного та були дуже задоволені компанією один одного.

Злата Огнєвіч зустрілась з Тарапатою
Злата Огнєвіч зустрілась з Тарапатою

Але що саме за стосунки зараз між ними – таємниця. Бо Злата ніяк не афішує своє особисте життя, особливо після розставання з Андрієм Задворним, який доставив Златі багато болю та страждань. Та вся країна ще за часів “Холостячки” хотіла, щоб співачка обрала Тарапату, адже він гідний цього. Та з ним, Огнєвіч справді зможе стати щасливою жінкою.

Схожі статті