Як зірки привітали своїх нащадків з Днем синів: Джамала, Решетнік, Поплавський, Анатолій Анатоліч та інші

Син — це гордість батьків та продовження роду. Серед зірок українського шоу-бізнесу чимало тих, хто отримав від долі подарунок у вигляді хлопчиків. У це свято знаменитості подарували своїм нащадкам безліч теплих слів. Як виглядають сини відомих батьків та які привітання почули?

22 листопада у світі відзначають Міжнародний день сина, хоча свято неофіційне, але це ще один привіт подарувати тепло і турботу своїм рідними. Тому свято так сподобалось українцям, а знаменитості — не виключення.

Джамала

Мати 4-річного Емір-Рахмана та 2-річного Селім-Гірая співачка Джамала виклала у своєму акаунті в Інстаґрам фото, на якому вона, приголубивши синочків, у патріотичному світшоті широко посміхається. Переможниця “Євробачення” довершила допис власною піснею “Сину” та коротко підписала:

“З днем синів”

Джамала з синами

Аліна Поплавська

Невістка Михайла Поплавського, рестораторка та Місіс Україна-2019 похвалилася своїм 7-річним синочком, онуком “співочого ректора”, Єгором. Вона виклала спільну світлину в Інстаґрам-сторіз та додала декілька теплих слів:

“Ще одна причина гарного настрою — Міжнародний день сина. Люблю безмежно.”

Аліна Поплавська з синами та чоловіком Олександром

Михайло Поплавський

“Юний орел” Михайло Поплавський теж не пас задніх та привітав сина з його святом. Він поділився істино чоловічим фото, де зібралися три покоління Поплавських: сам Михайло, син Олександр і онук Єгор . А також закликав любити, поважати і берегти своїх синів.

Три покоління родини Поплавських

Катерина Бужинська

Мама 6-річних двійнят Катерини та Дмитра не змогла стояли осторонь та приєдналась до привітань. На святковому фото співачка Катерина Бужинська обіймає Дмитрика на тлі засніженого пейзажу та додала, що щаслива бути його мамою.

Катерина Бужинська з сином Дмитром та донькою Катею

Григорій та Христина Решетніки

Ведучий шоу “Холостяк” Григорій Решетнік та його дружина у своїх Інстаґрам-акаунтах окремо привітали дітей з Міжнародним днем сина. Багатодітні батьки трьох синочків Івана, Дмитра та Сашка поділились враженнями, як це бути мамою та татом трьох хлопчаків.

 

Артист і сам виступив у ролі четвертого бешкетника.

 

Анатолій Анатоліч

Замість помпезних привітань в Інстаґрам, новоспечений батько сина Анатолій Анатоліч вирішив на декілька днів повернутися з відрядження та навідатися до своє родини, щоб особисто привітати півторарічного Ніла з його “професійним” святом.

Анатолій Анатоліч та маленький Ніл

Влад Яма

Відомий танцюрист Влад Яма без зайвих слів у цей день показав свій відпочинок із сином Леоном на іншому континенті. Зірковий батько та його нащадок мружаться на сонці та посміхаються в камеру, сидячи у воді.

Влад Яма з сином

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.