Своє вже відспівали: хто з сучасних зірок перевершив Кароль та Каменських — Wellboy, Jerry Heil та інші

"І кожен фініш — це, по суті, старт..." — так писала Ліна Костенко. Дійсно, для деяких зірок української естради співоча кар'єра вже досягла свого піку, вийшла на плато, а зараз наближається до фінішної прямої. Такі ікони поп-сцени, як Наталя Могилевська, Ірина Білик, мають поступитися місцем для молоді.

Серед сучасних зірок українського шоу-бізнесу є ті, хто заслуговує на увагу. За талановитою молоддю майбутнє.

Alyona Alyona

31-річна Альона Савраненко, відома під псевдонімом Alyona Alyona, народилась на Кіровоградщині. До початку кар’єри музикантки працювала в дитячому садку, а в 2018 році випустила дебютний кліп, який взірвав Мережу, “Рибки”. Після цього популярність співачки різко пішла вгору — про неї заговорила вся країна.

Alyona Alyona

Дівчину почали називати “сенсацією українського репу”, вона ввійшла в топ-100 найвпливовіших українців за версією журналу “Фокус” у 2019 році. Ім’я Альони засвітилось на сторінках Vogue і ввійшло до списку цікавих молодих музикантів The New York Time.

Зараз на її рахунку безліч колаборацій з іншими відомими артистами, такими як Kalush, Джамала, Аліна Паш, та нагород. Свої пісні вона виконує виключно українською мовою, але вони лунають навіть у зарубіжних фільмах.

Wellboy

Антон Вельбой увірвався у музичні чарти зі своїм хітом “Гуси”, закріпивши успіх піснею “Вишні”. У свої 22 роки хлопець вже здобув неабияку популярність: перемога у двох номінаціях премії YUNA, ТОПи у музичних стрімінгових сервісах, виступи на фестивалях, а його пісні хоча б раз чув кожен українець.

Wellboy

Співак родом із села Грунь, що на Сумщині. Wellboy вихідець із музичної родини, тому доля хлопця була вирішена ще до його народження. У 2019 році був учасником шоу “Х-Фактор”, де посів третє місце.

Jerry Heil

Вона ж Яна Шамаєва. У свої 27 років стала відомою завдяки кавер-відео відомих пісень на YouTube, але творча душа дівчини потребувала розвитку, адже вона сама пише музику і пісні. На початку кар’єри розсилала чорнові варіанти своїх записів та отримала відповідь від відомого українського продюсера — професіоналізм виконавиці різко виріс, почали з’являтися альбоми.

Jerry Heil

Хіти Яни чули, мабуть, ті, хто навіть не цікавиться музикою: “Охрана, отмєна”, “Вільна каса”, “Мрія”. Також вона написала пісні і для більш досвідчених зірок: Володимира Дантеса, Віри Брежнєвої.
Jerry Heil отримала нагороду YUNA, як “Відкриття року” у 2020, вривалася у перші місця хіт-парадів та спробувала себе на національному відборі “Євробачення”.

Tember Blanche

Романтичний, та водночас запальний дует з Києва, який заснований у 2020 році вокалісткою Олександрою Ганапольською та Владиславом Лагодою. Олександра брала участь у 11-му сезоні “Голосу країни”, тому має досвід виступу на сцені, а Владислав шість років був вуличним музикантом, саме він і запропонував дівчині поспівати з ним разом.

Tember Blanche

Славою вони завдячують своїй пісні “Вечорниці”, яка стала вірусною та набрала на музичних майданчиках більше двох мільйонів прослуховувань.
Дует пройшов до “десятки” учасників національного відбору “Євробачення-2023”.

KOLA

KOLA творчий псевдонім співачки Анастасії Прудіус родом з Харкова. У 2016 році вона стала учасницею шоу “Голос країни”, де до неї повернулись усі судді, а в 2021 році повторила свій успіх на шоу. Тоді ж вона переспівала хіт Wellboy “Гуси”, після чого її і помітив український слухач.

KOLA

Справжня популярність наздогнала Анастасію тільки зараз, коли всі підспівують її ліричним пісням “Біля серця” та “Чи разом?”. В режимі очікування дебютний альбом співачки, яким вона обіцяє обов’язково порадувати своїх шанувальників.

Схожі статті