Як виглядає жінка, у якої Катерина Осадча відбила чоловіка: забула, що у Юрія Горбунова вже є родина

Ведуча "Світського життя" Катя Осадча вже понад 5 років щаслива у шлюбі з українським актором, Юрієм Горбуновим. Зіркова пара часто з'являється разом на публіці та виховують двох спільних дітей. Але цікаво, що до стосунків з колегою Юрій вже був одружений. Як виглядає жінка, у якої відбила чоловіка Осадча?

Вже 5 рік поспіль вся країна не може відвести погляд від цієї пари. Поміж інших вони дійсно виглядають закоханими та щасливими, та здаються ідеальними батьками. Багато хто одразу здогадається, що мова йде про Катю Осадчу та Юрія Горбунова. Одного разу знаменитості познайомилися на зніманнях проєкту “Голос Країни” і з того часу більше не розлучаються. Юрій зізнається, що майбутня дружина йому сподобалася одразу, а ведуча не встояла перед харизмою та увагою та свого колеги.

Юрій Горбунов вже п'ять років одружений з Катериною Осадчою
Юрій Горбунов вже п’ять років одружений з Катериною Осадчою

Але є одна цікава деталь, про яку не знають багато шанувальників зіркової пари. До весілля з Осадчою Горбунов вже був одружений і доволі давно. У 1995 році актор одружився з жінкою, на ім’я Людмила. Дружина Юрія була танцюристкою балету, але після заміжжя кар’єрні амбіції вщухли та жінка стала домогосподаркою. Від свого першого шлюбу Людмила мала доньку, з вихованням якої, звісно, допомагав Горбунов.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, з якою він був одружений 20 років
Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, з якою він був одружений 20 років

Подружжя хоч і мало різницю у віці в 10 років, але прожили разом близько двох десятиріч та розлучилися, зі слів ведучого, через власні непорозуміння. Але шанувальники вважають, що у розпаді сім’ї винна третя особа. Горбунов офіційно подав на розлучення у 2015 році, саме тоді, коли познайомився та почав зустрічатися з Осадчою. Зірки запевняють, що романтичні стосунки між ними почалися вже коли ведучий повністю розібрався з екс-дружиною, але прихильники мають підозру, що щось в цій історії не так.

Стало відомо, як виглядає жінка у якої Катя Осадча відбила Горбунова
Стало відомо, як виглядає жінка у якої Катя Осадча відбила Горбунова

Сам Юрій не приховує, що Людмилу він дійсно кохав і намагався бути хорошим чоловіком, але усьому приходить свій кінець. Стосунки з Осадчою актор також ретельно приховував від публіки та колег близько двох років, але після народження дитини вже не було сенсу заперечувати роман з Катериною. Зіркова пара одружилася, а минулого року у знаменитостей народився ще один син. Прихильники не втрачають надії, що незабаром подружжя подарує своїм хлопчикам ще й сестричку.

Нагадаємо, що Катя Осадча також була одружена до шлюбу з Горбуновим, з бізнесменом Олегом Поліщуком. Колишні закохані мають спільного сина, Іллю.

Схожі статті