“Колишня” Кондратюка Аіда Ніколайчук більше не білявка: зірка “Х-Фактору” розпустила каштанове волосся

Співачка Аіда Ніколайчук стала переможницею вокального шоу "Х-Фактор" в третьому сезоні проєкту. У пам'яті телеглядачів вона закарбувалась як скромна дівчина в смугастій кофтинці, що співає "Колискову" Поліни Гагаріної своїм ніжним сопрано, яка потрапила під крило Ігоря Кондратюка. Однак, все йде, все минає.

З моменту виходу шоу “Х-Фактор” з участю Аіди Ніколайчук пройшло 10 років, вона вже зовсім не та, яка була на проєкті. Тепер це рокова AIDA з новими іменем, звучанням та іміджем. Співачка виконує пісні про любов та виглядає так, ніби зійшла з обкладинки глянцевого журналу — сучасно та звабливо. Але шлях до цього образу був довгим.

Зачіска Аіди Ніколайчук пройшла трансформацію від хімічної завивки до натуральних локонів розкішного каштанового кольору.

А
Аіда Ніколайчук на проєкті Х-Фактор

На кастинг проєкту “Х-Фактор” Аіда потрапила з короткими світло-русявим волоссям — особливо нічим не примітна. Але публічний спосіб життя та Ігор Кондратюк диктували свої правила, тому вкрай необхідно було щось у собі змінювати. А що так не змінює жінку, як зачіска? Так світ побачила справжня Снігова Королева, чарівлива білявка Ніколайчук.

Білявка Аіда Ніколайчук

На цьому перукарські експерименти не закінчилися. Наприкінці 2018 року співачка розійшлася зі своїм коханим Микитою Подольським та, як будь-яка жінка, яка себе поважає, відрізала розкішну шевелюру, приголомшивши шанувальників стрижкою піксі. Згодом коротка стрижка відросла до рівня каре платинового кольору, що теж прийшлося красуні до лиця. Білявка Аіда — це майже бренд.
Однак, завдання зірок дивувати публіку, саме так зробила Ніколайчук. Співачка змінила стиль у музиці та власний образ, пофарбувавши волосся в рідний русявий колір. З ним вона одразу помолодшала та преобразилася до невпізнанності, ніби вийшла на новий рівень.

Трансформація зачісок та кольору волосся Аіди Ніколайчук

40-річна виконавиця любить зміни, оскільки еволюція її зачіски продовжувалась. Вона навіть радилась із шанувальниками у своєму Інстаґрам-акаунті, де шанувальники категорично виступали за брюнетку Аіду.

Від хімічної завивки “мівіни”, яка була у неї в юному віці, до прекрасної молодиці з темного каштанового відтинку гривою — заради цього варто будо чекати. Зірка ніби переродилась: риси обличчя стали виразнішими, очі засяяли — справжня магія.

Аіда Ніколайчук у новому образі

Зараз у новому модному образі та з новими піснями Аіда милує не тільки око шанувальників, але й слух.

Нагадаємо, Аіді Миколайчук приписували роман з Ігорем Кондратюком, але він навіть не завітав на її перший сольний концерт.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.