Камалія змінила вишиванку на пуштунський одяг у кольорах жовто-блакитного стягу: “Відчувається жива енергія”

Найбагатша співачка України знову підкорила фанатів своїм ставленням до національних цінностей, а також чужих традицій. Усі деталі в нашій статті.

Красуня Камалія була попереджена про повномасштабне вторгнення російської федерації, власне, як і її чоловік Мохаммад Захур. Але на відміну від свого чоловіка артистка прийняла рішення залишитися в Україні та чекати на ворога у себе вдома.

Понад декілька тижнів вона приймала активну участь в інформаційній боротьбі, але, врешті-решт, була вимушена покинути домівку заради своїх дочок, які чекали на неї у Великобританії.

Камалія підкорила мережу образом у жовто-блакитному пуштунському одягу

Камалія публічно поскаржилася на безгрошів'я в шлюбі з Захуром
Камалія змінила вишиванку на пуштунський одяг у кольорах жовто-блакитного стягу

Після евакуації Камалія все ж таки знайшла спосіб допомагати Україні дистанційно. Вона брала активну участь у благодійних концертах, влаштовувала світські вечори, метою яких був збір коштів для українців, а також займалася волонтерством.

Артистка завжди ставилася з великою повагою як до українських традицій, так і до традицій інших країн. Зокрема Пакистан не з чуток знає про освіченість співачки та її вміння виразити свою шану іншим народам. Вперше за півроку артистка змінила вишиванку на пуштунський одяг.

Примітно, що традиційний пакистанський костюм зірка все одно обрала у жовто-блакитних кольорах. А на тлі можна помітити пальми та чорнобривці.

Імовірно, це стало свого роду символом сім’ї Мухаммада Захура, в якій змішалися українські та пакистанські традиції.

Камалія змінила вишиванку на пуштунський одяг

Підписники артистки високо оцінили її жест та почали осипати її компліментами. Неодноразово Камалію подякували і за її величезну підтримку Україні.

Нагадуємо, що зараз співачка разом зі своєю сім’єю знаходиться на батьківщині чоловіка в Пакистані.

Схожі статті