Як виглядає єдина дочка Володимира Кличка, яку полишила мама-американка: принцеса з ангельською зовнішністю

Всесвітньовідомий боксер українського походження Володимир Кличко свого часу був одружений з американською акторкою і в результаті цього союзу народилася прекрасна Кайя.

Роман Володимира Кличка з акторкою Гейден Панеттієрі був бурхливим і вельми цікавим для аудиторії. Однак, пристрасть швидко вщухла, а натомість пара прийняла рішення розлучитися. Єдина дочка спортсмена Кайя Євдокія, яку він любить більше всього на світі, залишилася з батьком.

Стало відомо, як виглядає дочка Володимира Кличка від американської акторки

Стало відомо, як виглядає єдина дочка Володимира Кличка

До початку повномасштабної війни в Україні дівчинка виховувалася українською бабусею. Панеттієрі не робила жодних гучних заяв стосовно свого материнства і лише декілька місяців тому зізналася пресі, що хоча не була у стані слідкувати за власною дитиною, відмовилася від опікунства несвідомо. Мовляв, Володимир підсунув акторці документи на підпис, коли вона не була здатна приймати рішення.

Хоча Гейден не шкодує про своє рішення і визнає неспроможність бути матір’ю, вона дуже любить дочку і хоче з нею бачитися. Однак куди Володимир відвіз Кайю після початку війни вона достеменно не знає. На даний момент Панеттієрі знаходиться у стосунках зі своїм колишнім хлопцем, який прославився скандальною поведінкою в США.

Володимир Кличко з донькою
Стало відомо, як виглядає єдина дочка Володимира Кличка

До речі, спадкоємиця знаменитості світового спорту успадкувала мамину красу. Свіжих фотографій дівчинки в мережі немає, адже Володимир дуже прискіпливо ставиться до публічності і надається захистити своє чадо від значної уваги.

Подейкують, що серце боксера вже полонила інша жінка, втім особистіть нової обраниці зірки пресі досі невідома. Хто зна, можливо у Кайї вже є мачуха?

Схожі статті