Зліпила з того, що було: як виглядала співачка Софія Ротару до знайомства з пластичним хірургом

Де ростуть молодильні яблука, чи не в саду Софії Ротару? Співачка, зовнішність якої не змінюється вже близько 40 років, розповідає, що у всьому винні гени, але є й інші версії.

75-річна співачка Софія Ротару точно знає секрет молодості. Якщо поглянути на її старі фото та на світлини зі свіжих фотосесій — різниця ледь помітна. Ротару пояснює цей феномен тим, що притримується певної аскези та веде здоровий спосіб життя. Тільки от спеціалісти дещо іншої думки.

Молода красуня Софія Ротару

Зовнішність Софії Михайлівни часто викликає подив у спеціалістів з естетичної медицини та пластичних хірургів, адже після відносно невеликої кількості втручань, вона виглядає мало не ідеально — як в свої 30 років. Деякі з них справді згодні, що гени відіграли у цьому не останню роль, але без пластики теж не обійшлося.
Один із провідних пластичних хірургів проаналізував, що зі своїм обличчям робила співачка протягом останніх років. Виявилось, що нічого надзвичайного, як для зірки шоу-бізнесу такого масштабу.

Софія Ротару: тоді і зараз

У Софії Ротару є ознаки малоінвазивної підтяжки обличчя. Це така маніпуляція, коли роблять невеликі розрізи на волосистій частині голови та у роті задля того, аби “підтягнути” шкіру та м’язи обличчя — мовляв, саме в цьому секрет природнього та не перетягнутого овалу лиця співачки. Також зроблена пластика верхніх та нижніх повік, але є версія, що така операція була проведена ще у минулому столітті. Для пластичних хірургів обличчя красуні Ротару є прикладом ідеально виконаної роботи, виконаної з високим рівнем майстерності. Риси обличчя в загальному сенсі співачка не чіпала — ніс, скули та губи у неї не змінилися.

Риси обличчя та міміка Софії Михайлівни дійсно не змінилися

Не гребує Софія Михайлівна і допомогою косметологів: філлери, ботокс, апаратні методики — те, що допомагає тримати шкіру в тонусі. Але, дійсно, не можна виключати вплив способу життя співачки та наявність на її подвір’ї яблуні, яка дає молодильні плоди.

Нагадаємо, Софія Ротару народилась 7 серпня 1947 року у селі Маршинці Чернівецької області.

Схожі статті