Наталія Могилевська показала округлий живіт і зізналася, чи дійсно вагітна: “В положенні… І така щаслива”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська сколихнула мережу, публічно показавши свою округлу фігуру. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Декілька останніх місяців навколо Наталії Могилевської активно ходили чутки про її вагітність. Справа в тому, що співачка неодноразово засвітила округлу фігуру, яка могла свідчити як про майбутнє поповнення у родині артистки, так і про набір зайвих кілограмів.

Спочатку артистка ніяк не реагувала на чутки, але потім зробила зізнання.

Наталія Могилевська показала округлий живіт і зізналася, чи дійсно вагітна

Могилевська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію на кухні. В руках вона тримала дві половинки авокадо, а у дописі до публікації зізналася, що після численних коментарів про вагітність прийняла рішення більше не їсти.

Таким чином Наталія дала зрозуміти, що не знаходиться у цікавому положенні, а просто трохи набрала ваги, від якої має намір позбутися.

Наталія Могилевська показала округлий живіт і зізналася, чи дійсно вагітна

Варто відмітити, що дане зізнання дуже засмутило фанатів артистки, які дійсно сподівалися почути хорошу новину. Звісно, більшість користувачів мережі почали заспокоювати Наталію та відмовляти її від дієти, адже яких розмірів не були б сукні співачки, вона завжди залишається вродливою, харизматичною та талановитою.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Наталя Могилевська зізналася у нових стосунках. Таємничий обранець співачки старший за неї, дуже надійний і підкорив мережу заочно. Співачка поки що відмовляється розсекречувати його особистість, аби не зіпсувати стосунки публічністю. Тож в аудиторії навіть немає здогадок стосовно того, ким він може бути.

Схожі статті