За кого могла вийти заміж Оля Мартиновська після розлучення з колишнім чоловіком: Ярославський, Хіменес-Браво

Оля Мартиновська вже мала досвід заміжньої жінки, але нічим гарним це для неї не скінчилося, можливо, тому що не того кандидата обрала відразу?

Ольга Мартиновська дуже цілеспрямована та самостійна жінка, яка змогла досягти великого успіху у своєму житті. А почалося все з кулінарного шоу “МастерШеф”, куди Оля прийшла звичайною учасницею, в нині вже кілька років є суддею проєкту. А це великий зріст над собою та своїми здібностями як кухаря.

Хто міг би стати парою для Мартиновської
Хто міг би стати парою для Мартиновської

Можливо, якби не особиста драма Мартиновської, вона б і не змогла знайти в собі ту опору, яка привела її до мети нині. Річ в тому, що нинішня суддя “МастерШеф” багато років тому вийшла заміж за свого колегу та перший час жінка була дуже щаслива та знаходилась у стадії якоїсь ейфорії від сильного кохання. Але вже в той момент вона почала розвиватися як кухар, тому часто їздила у відрядження та не могла багато часу приділяти чоловікові. Та сталося все як у найгірших фільмах – банальна подружня зрада. Оля не змогла пробачити такого вчинку та подала на розлучення. Тому, після сімейної зради, Мартиновська з головою занурилась у роботу і досягла не малих вершин.

Хто міг би стати парою для Мартиновської
Хто міг би стати парою для Мартиновської

Та окрім роботи, є ще й особисте життя, яке варто налагоджувати. Та здається, що й у цьому аспекті життя в Олі проблем немає, адже вже кілька років їй приписують роман з колегою Володимиром Ярославським, з яким у Мартиновської багато фотографій, які можуть наштовхнути на думки, що між ними точно є роман. Але самі шефи не говорять нічого конкретного щодо своїх стосунків. Хоча всі навкруги впевнені в їх міцних стосунках.

Хто міг би стати парою для Мартиновсткої
Хто міг би стати парою для Мартиновської

Та варто згадати, що до моменту чуток про стосунки з Володимиром, Олі пророкували роман з Ектором Хіменесом-Браво. Але це було дуже давно, ще тоді, коли Оля брала участь у проєкті як учасниця та після цього також були прецеденти, тому що між Ектором та Мартиновською склалися дуже дружні стосунки, але не більше.

Тож, Ольга могла б сміливо пов’язати своє життя з один із колег, адже вони чоловіки досить гідні та виховані. Тому, спробувати побудувати власне щастя з Володимиром або Ектором було б гарним рішенням.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.