Володимир Дантес показав, як його обслуговують у власному ресторані Даші Кацуріної: “Виносять все останньому”

Володимир Дантес не так давно перебуває у стосунках з новою обраницею Дашею Кацуріною, яка є власницею закладів харчування у Києві. Та навідався Вова туди тільки кілька днів тому.

Досі не вщухають чутки щодо розриву Наді Дорофєєвої та Володі Дантеса, оскільки 10 років пара була разом та 6 з них вони перебували у шлюбі. Пара майже заводи всюди була разом, оскільки обидва вони є популярними та публічними людьми. А коли у подружжі обидва є артистами, то спільних заходів та проєктів уникати просто неможливо. Тому багато років весь світ спостерігав щасливі та гармонійні стосунки Вови та Наді.

Володимир Дантес розповів, як до нього ставляться у ресторані коханої
Володимир Дантес розповів, як до нього ставляться у ресторані коханої

Але за останні 9 місяців в їх житті відбулися великі зміни. Ще у лютому пара офіційно зробила заяву про своє розлучення і насправді це рішення було прийнято задовго до публічного оголошення. Вони не сварилися і не стали один для одного ворогами, але кохання, яке було між ними себе вичерпало і залишилась лише взаємоповага та гарне ставлення один до одного. Тому молоді люди вирішили не тягнути це у своє світле майбутнє та розійтися друзями.

Але одразу після їх розлучення розпалась ще одна сімейна пара, які багато років були друзями Наді та Вови – Даша та Міша Кацуріни, родина відомих рестораторів. Та обставини склалися дуже дивним чином. Михайло став новим хлопцем Дорофєєвої майже відразу після розлучення. А от Вова не так швидко зміг відійти від розставання, але згодом зав’язав стосунки з Кацуріною, які спочатку приховував, а тепер просто іноді ділитися своїм особистим життям.

Володимир Дантес розповів, як до нього ставляться у ресторані коханої
Володимир Дантес розповів, як до нього ставляться у ресторані коханої

Так, днями Володя завітав до ресторану своєї дівчини та розповів, як його обслуговують, коли він прийшов із власницею. Дантес був обурений тим, що йому приносять всі страви останньому. Отже, співак засвітив фото, де Даша вже куштує своє замовлення, а він ще досі чекає на свою їжу.

“Коли у її ресторані, тоді тобі їжу виносять останньому. Даша, а скажи, є якась закономірність у тому, що тобі все принесли, а мені ні” – висловився Вова.

Та насправді все це було сказано  у формі жарту, а не претензії. Тому очевидним є те, що разом з Дашею, Володя досить дотик проводить час та насолоджується їхнім спілкуванням.

spot_img

Схожі статті