Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко вподобав колишню дружину Остапчука Христину Горняк: що намічається?

Син легендарної Софії Ротару неочікувано для всіх проявив свою симпатію до колишньої дружини Володимира Остапчука Христини. Цікаво, що з цього вийде.

Вже ні для кого не секрет, що Остапчук та Горняк нещодавно розлучилися та тепер Христина вільна жінка, яка при бажанні вже може завести нові стосунки та знову бути щасливою і відчути надійне чоловіче плече. Та судячи з усього вона поки до цього не готова, адже у своїх сторіс в instagram, жінка часто виходить на розмови з підписниками та наголошує на тому, що зараз у неї не найлегший період у житті.

Син Софії Ротару кинув оком на Христину Горняк
Син Софії Ротару кинув оком на Христину Горняк

Та натомість в одному такому діалозі з шанувальниками, Христина зазначила, що вона легко може завести розмову з чоловіком першою, якщо він їй сподобався та не бачить в цьому нічого зухвалого.

Але попри свої слова, Христина після розлучення вже встигла засвітитися з чоловіком, на ім’я Ігор. З ним вона емоційно танцювала. І багато хто міг припустити думку, що це новий обранець Горняк та насправді все набагато простіше. Ігор – це лише партнер з танців не більше.

Та є ще одна цікава деталь, яка не лад спокою. Днями син Софії Ротару Руслан Євдокименко вподобав нову фотографію Христини у соціальній мережі. Це дуже неочікуваний крок з його сторони, адже він має дружину та дітей.

Син Софії Ротару кинув оком на Христину Горняк 

Тому, навряд чи між Горняк та Євдокименко існує якийсь зв’язок, проте, все можливо, адже в Остапчука на момент їхнього знайомства також була родина. Можливо, доля підкидає зараз жінці черговий життєвий урок, який вона ще не засвоїла та перевіряє Христину на стійкість. Але це побачимо згодом. А поки що факт вподобань зі сторони Руслана залишається фактом та наштовхує на різноманітні думки з цього приводу.

Схожі статті