Наталія Могилевська показала округлий живіт та зізналася, хто став причиною змін у фігурі: “Сказали двійня”

Наталія Могилевська сколихнула мережу, показавши свій округлий живіт. Чи дійсно артистка очікує на поповнення в родині, дізнайтеся в нашій статті.

Наталія Могилевська неодноразово зізнавалася, що дуже хотіла би стати матір’ю, але на її шляху ще не зустрівся той чоловік, який взяв на себе відповідальність і зміг би стати гідним батьком саме для її спадкоємця.

Втім, після 24 лютого співачка зустрілася з таємничим чоловіком, який зміг підкорити її серце та увійти в її життя. На даний момент знаменитість знаходиться у романтичних стосунках, але майже нічого не розповідає про нового супутника.

Наталія Могилевська показала округлий живіт

Наталія Могилевська показала округлий живіт і вразила новиною

Новина про бойфренда Наталії Могилевської була настільки радісною та вражаючою, що шанувальники почали підозрювати артистку в реалізації її планів.

Підлили олії у вогонь і фотографії артистки. Так, на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився цілий ряд кадрів, на яких можна помітити округлий живіт. У коментарях користувачі мережі почали буквально засипати зірку питаннями, чи дійсно вона очікує на дитя, тож Наталія дала публічну відповідь.

Артистка заявила, що тепер не буде їсти, тобто мала на увазі, що просто набрала вагу і не чекає на поповнення.

Наталія Могилевська показала округлий живіт

Шанувальники відреагували на дану новину позитивно, не забуваючи про тактовність, а також підтримку. Зокрема, фанати вирішили переконати Наталію в тому, що вона прекрасно виглядає, а підозри у вагітності ніяк не пов’язані з її зовнішністю.

Нагадуємо, що Наталія Могилевська була заміжньою лише раз. У двотисячних зірка вийшла заміж за Дмитра Чалого і цей шлюбу протривав рік. Коли співачка вступила у стосунки з Єгором Долініним, то вперше заговорила на публіку про бажання народити дитину.

Схожі статті