Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої, якому ведуча подарувала первістка: Горбунову далеко до екс-обранця

Знаменита телеведуча Катя Осадча не з тих, хто розкриває усі подробиці свого особистого життя. Проте відомо, що знаменитість була одружена вже не раз. Ким був перший чоловік зірки та чому дружина пішла від нього з дитиною?

Катю Осадчу пам’ятають як постійну ведучу програми “Світське життя”, де вона відвідувала знаменитостей українського шоу-бізнесу у їх власних домівках та знайомила публіку з життям популярних артистів поза сценою. Нещодавно зірка представляла знаменитий вокальний проєкт “Голос Країни”, де другим співведучим був її чоловік — Юрій Горбунов.

Катерину Осадча публіка пам'ятає, як постійну ведучу передачі Світське життя
Катерину Осадча публіка пам’ятає, як постійну ведучу передачі Світське життя

Історія кохання Горбунова та Осадчої огорнута таємницями та недомовками. Знаменитості познайомилися на зніманнях у 2015 році, коли, як пліткують у мережі, Юрій ще був одружений з іншою жінкою. Начебто актор розійшовся з дружиною саме через почуття до Каті, але артист стверджує, що з першою обраницею він розлучився зовсім не через свою зраду. Виникає логічне питання, чому зірки приховували свої стосунки ледь не до вагітності телеведучої? Як справжній джентльмен, артист одружився з обраницею, яка носить під серцем його дитину.

Юрій Горбунов одружений з Катею Осадчою з 2017 року
Юрій Горбунов одружений з Катею Осадчою з 2017 року

Проте мало кому відомо, що до шлюбу з Горбуновим Осадча вже переступала поріг РАГСу. Зовсім юною студенткою Катерина вийшла заміж за народного депутата України, Олега Поліщука. Політик був зачарований молодою красунею і факт того, що він старший за кохану на 14 років не завадило стати парою. Молодята зіграли справжнє весілля, де зірка телебачення була вбрана у білосніжну сукню та фату.

Катя Осадча з першим чоловіком Олегом Поліщуком та сином Іллею
Катя Осадча з першим чоловіком Олегом Поліщуком та сином Іллею

Саме Поліщуку Осадча подарувала первістка — сина Іллю. Але прожити разом “поки смерть не розлучить нас” у подружжя не вийшло. Велика різниця у віці швидко дала про себе знати, у коли дитина підросла, Каті хотілось реалізовувати свої амбіції та творчі плани. Молода та талановита дівчина не прагнула ставати домогосподаркою, через що сварки з чоловіком відбувалися все частіше.

В решті решт пара розлучилася, коли Іллі було три роки. Екс-чоловік не кинув напризволяще сина, допомагав виховувати та матеріально, тому навіть після розриву стосунків між Олегом та ведучою залишилися теплі взаємовідносини.

Нагадаємо, що у 2021 році у Каті Осадчої та Юрія Горбунова народився другий, спільний син.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.