Ніна Матвієнко натякнула на особливі стосунки із 44-річним зятем Арсеном Мірзояном: живуть разом без Тоні

Легенда української естради Ніна Матвієнко розповіла, як жива її родина після початку повномасштабної війни в Україні. Усі деталі в нашій статті.

Коли розпочалася війна Тоня Матвієнко була вимушена забрати обох дочок Уляну та Ніну і вирушити за кордон. Родина спочатку евакуювалася до Португалії, а потім переїхала у Великобританії.

Уляна не витримала тривалої евакуації та повернулася в Україну, натомість Тоня разом з молодшою дочкою продовжують проживати в Європі.

У цей час у будинку сімейства все залишилося, як і раніше: Ніна Митрофанівна живе разом зі зятем Арсеном Мірзояном, який давно став повноцінним членом родини. Де зараз мешкає Петро Гончар достовірно невідомо. Ба більше, зірка натякнула, що ставиться вона до співака більше,  ніж до зятя.

Ніна Матвієнко натякнула на особливі стосунки із 44-річним зятем

Ніна Матвієнко розридалася посеред вокзалу через доньку Тоню
Ніна Матвієнко натякнула на особливі стосунки із 44-річним зятем

Ніна Матвієнко прокоментувала, як їй живеться із зятем для програми “Життя відомих людей”. Вона жартома зізналась, що ладнає з ним навіть краще, ніж з донькою.

“Ми живемо не як зять з тещею, а як син з мамою. З Арсеном краще аніж з донькою”, – щиро відповіла Ніна Митрофанівна.

Нагадуємо, що Ніна Матвієнко з початку була проти стосунків доньки та починаючого виконавця. Уся проблема полягала в тому, що Арсен був одружений. Втім, кохання перемогло, чоловік покинув дружину та дітей, залишив їм усе майно та прийшов до будинку Тоні. В результаті молода сім’я одружилася та поселилася разом з Ніною Митрофанівною.

Минулого року старші члени родини та молодші мали роз’їхатися, адже Мірзоян придбав нову квартиру в Києві. Втім, цим планам не було суджено реалізуватися через повномасштабну війну. На даний момент співак активно гастролює Україною з благодійними концертами.

Схожі статті