Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк відгуляв гучне весілля під час війни та показав розкішну наречену: “Гірко!”

Відомий український виконавець Віктор Бронюк сколихнув мережу публікацією з весілля під час війни. Що цікавого у даному заході, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український виконавець Віктор Бронюк має неймовірно оригінальний, всіма улюблений, незабутній репертуар, який охоче слухають не тільки на концертах, але й на приватних заходах.

Весілля у воєнний час набули абсолютно іншого сенсу, і хоча спершу українці негативно сприймали будь-які торжества під час трагедій, які розгортаються навколо, то зараз вони набули нового символізму — продовження життя, надія на щастя, впевненість у майбутньому.

Хіба що тепер наречені обирають не розкішні весільні сукні, а вишиванки, а більшість новоспечених чоловіків одружуються прямо у військовій формі.

Віктор Бронюк відгуляв гучне весілля під час війни

Куди подівся Віктор Бронюк, який з весни ходить у формі
Віктор Бронюк відгуляв гучне весілля під час війни

Так, нещодавно музикант оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з великого військового весілля, яку влаштувала пара з Кропивницького. Молоді люди прийняли рішення одружитися прямо тут і зараз, адже попри війну, життя продовжується, а отже необхідно жити!

Варто відмітити, що новоспечений подружжя дуже молода: нареченому всього 20 років. Віктор Бронюк з радістю виступив разом зі своїм колективом для пари, що, імовірно, було абсолютно безкоштовно.

У коментарях під публікацією молодих людей засипали привітаннями, і що цікаво, якщо на початку війни до подібного роду торжеств ставилися або нейтрально, або негативно, то зараз такі новини приносять українцям багато щастя та емоцій, надихаючи на боротьбу.

Нагадуємо, що Віктор Бронюк також робить великий внесок у майбутню перемогу, беручи участь у благодійних заходах, гастролюючи, виступаючи для військових.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".