Красуня-гуцулка українського телебачення Людмила Барбір відзначила своє 40-річчя: як її привітали колеги

30 листопада відзначила свій 40-річний ювілей ведуча "Сніданку з 1+1", красуня Людмила Барбір. Яскрава брюнетка з широкою усмішкою, яка кожного дня прокидається вдосвіта, щоб провести ранок у компанії мільйонів українців. Жінка, яка заряджає енергією на весь день та бадьорить краще міцної кави.

Людмила Барбір народилась у селі Чорногузи Чернівецької області в 1982 році. Народжена в Карпатах, справжня гуцулка, мало не проміняла акторську кар’єру на кабінет психолога, коли обирала собі майбутню професію, але дякувати долі, що зірки склалися саме так, адже тепер українське телебачення має таку вродливу та талановиту ведучу.

Красуня Людмила Барбір

Окрім цього голосом Людмили Барбір говорять улюблені персонажі кіно та мультфільмів, таких як “Корпорація монстрів”, “Відважна”, “Аватар”, “Пірати Карибського моря”, адже вона на додачу акторка дубляжу.

30 листопада Людмила Барбір відзначила своє 40-річчя

Свій шлях на “Сніданку з 1+1” гуцулка Люда розпочала у 2013 році. З тих пір вони зі своїм незмінним співведучим Русланом Сенічкіним кожного ранку вітають глядачів з телеекранів.

Талановита людина талановита у всьому — учасниця “Танців з зірками”, володарка Чорного поясу з айкідзю, а також турботлива мама 10-річного Тараса та любляча дружина.

Привітання від колективу Сніданку з 1+1

Така розкішна жінка не могла залишитися без привітань у цей день. Одними з перших її привітав канал 1+1 та колектив “Сніданку” — Руслан Сенічкін, Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв.

Як привітав Людмилу Барбір Руслан Сенічкін

Усі вони згадали фатальну для кожного українця дату — 24 лютого, зауваживши, якою незламною та стриманою залишалась така тендітна на вигляд Людмила Барбір.

Привітання від Єгора Гордєєва

Колеги відзначили її мужність та можливість зберігати життєрадісність у скрутні моменти.

Неля Шовкопляс теж не лишилась осторонь

До привітань долучилась і колега по цеху — ведуча Катя Осадча.

Привітання від колег Каті Осадчої та Ксенії Літвінової

У своїх Інстаґрам-сторіз вона виклала фото Людмили з підписом:

“З днем народження! Невтомна і незламна!”

Серед інших ведучу привітала популярна тренер та дієтолог Ксенія Літвінова, побажавши любові поряд і всередині.
Нагадаємо, Людмила Барбір закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого у 2004 році. За фахом вона актриса театру і кіно.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.