Одна дружина – одна дитина: що відомо про нащадка Олега Винника, якого він ховає від папараці за кордоном

Олегу Виннику вдавалося приховувати правду про своє особисте життя та сімейний статус довгими роками. Втім, правда рано чи пізно виходить назовні.

Як відомо, перш ніж стати знаменитістю в Україні Олег Винник прославився в Німеччині, куди емігрував в дев’яностих. Повернувшись на батьківщину на повелителя вовчиць чекав крутий підйом та блискучий успіх, якому заздрили навіть новоспечені колеги.

І лише через декілька років аудиторія почала активно цікавитися, чи є у артиста дружина, діти і де вони знаходяться.

В мережі показали, як виглядає таємний син Олега Винника

Журналістам телеканалу “1+1” спочатку вдалося визнати у колишніх односельчан артиста, що насправді він одружений зі своєю бек-вокалісткою. Мовляв, весілля зіграли на два села, а потім виконавець разом зі своєю коханою рушив в еміграцію.

Що відомо про нащадка Олега Винника

Саме тоді мешканці села і розповіли про те, що у Німеччині у Олега та Таїсії народився син. Судячи з усього, хлопчик залишився жити в Європі. Варто відмітити, що і сам Олег Винник доволі часто знаходився в Німеччині і в мирний час (у зірки є нерухомість в Берліні, а також власна студія звукозапису), що вже казати про повномасштабну війну!

В мережі показали, як виглядає таємний син Олега Винника

Декілька років тому артист навіть засвітився у компанії свого сина під час відпочинку. Втім, папараці не вдалося взяти обличчя хлопця крупним планом, тому що зіркова родина помітила журналістів.

Тож відомо, що Юліан доволі висока молода людина зі спортивною підготовкою та почуттям стилю.

Нагадуємо, що після 24 лютого Олег Винник опинився в Німеччині, де проходить лікування. Свій діагноз повелитель вовчиць не озвучує. Однак, зірка не забув про Україну, і активно займається закупівлею автівок, які рушають на фронт. В народі їх прозвали вовчицемобілями.

Схожі статті