Співачку затьмарила вікова коханка: перший чоловік Аліни Гросу до Полянського знайшов солідну заміну дружині

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла, як зруйнувалися її стосунки з колишнім чоловіком Олександром Комковим та чому вони не змогли врятувати шлюб.

Весілля Аліни Гросу та Олександра Комкова було одним з найрозкініших весіль серед українських селебритіз. Зокрема, родина співачки витратила сто тисяч євро на неймовірне торжество в італійській провінції. Але вже через півроку стало відомо, що зірка розлучається з чоловіком. Що стало причиною настільки швидкого рішення розійтися, адже молоді могли хоча б спробувати врятувати стосунки?

Аліна Гросу побудувала кар'єру за рахунок колишнього чоловіка
Перший чоловік Аліни Гросу знайшов солідну заміну дружині

Перший чоловік Аліни Гросу знайшов солідну заміну дружині

Виконавиця вирішила не приховувати всієї правди і розповіла журналістам, що Олександр попросив неї перерви у стосунках, а сам тим часом рушив до жінки, яка була набагато старша за нього і до того ж дуже заможна.

У Аліни склалося враження, що після невдачі в інтрижці Комков прийняв рішення повернутися, про що і заявив дружині. Втім, Аліна не прийняла його назад, сприйнявши його вчинок, як повноцінну зраду, яку не варто пробачати.

Аліна Гросу розповіла, чому Олександр Комков пішов від неї
Аліна Гросу розповіла, чому Олександр Комков пішов від неї

Варто відмітити, що у досить короткий відрізок часу Комков встиг знову одружитися і навіть стати батьком. Натомість Аліна Гросу знайшла своє щастя у стосунках з актором Романом Полянським. Втім, на цей раз артистка не поспішає одружуватися. Але в той самий час не приховує, що планує і весілля, і дітей, і придбання приватного будинку.

Екс-подружжя між собою після розлучення не спілкується. Тим не менш, користувачі мережі можуть помітити, що обидва досі підписані одне на одного в соціальних мережах.

Також необхідно відзначити, що друг Олександра Дмитро Ебаноїдзе підтримує версію, що подружньої зради не було.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.