Найгірша пара по знаку Зодіака: Тіна Кароль і Дан Балан – сумісність по гороскопу і факти про таємний роман

Історія Дана Балана і Тіни Кароль почалася на шоу "Голос країни", коли вони обидва посіли у тренерських кріслах, та ще й поруч. Дан активно залицявся до поп-діви, але нічого з цього не вийшло, адже за гороскопом вони геть не підходять один одному.

Насправді гороскопи іноді дуже сильно впливають на наше життя, від них часто залежить наш настрій, те, як ми бачимо світ, які в нас є принципи, що ми любимо, як спілкуємося та як легко ми підпускаємо до себе людей. Це все деталі, але вони й створюють повноцінну особистість, яка потім йде самостійно по життю та вивчає світ.

Багато людей обирають собі пару по знаку Зодіаку і в цьому немає нічого дивного, адже сумісність грає велику роль у побудові стосунків. Спершу завжди все здається ідеальним, але згодом, коли люди знімають маски, відкривається ніби інший вимір людини, до якої ти звик. Таке відбулося й у Тіни та Дана.

Сумісність Тіни Кароль і Дана Балана
Сумісність Тіни Кароль і Дана Балана

Виявляється вони обидва водолії, тільки Тіна народилася 25 січня, а Дан 6 лютого і саме це стало причиною несумісності. Здавалося б, водолії всі однакові, але ні. Є певні характеристики цього знаку зодіаку за місяцем народження. От водолії, які народжені у лютому, вони більш вільнолюбні, більш закриті, але водночас, якщо їм комфортно, вони відчинять вам свій світ. А водолії, що народилися у січні, вони більш м’які, люблять увагу та повинні бути у центрі уваги. І це повністю відповідає опису Кароль і Балана.

Сумісність Тіни Кароль і Дана Балана
Сумісність Тіни Кароль і Дана Балана

Тож, якщо розібрати їх стосунки за гороскопом, стає зрозуміло, що водоліям складно знайти спільну мову, адже вони обидва цінують свободу та особистий простір настільки, що іноді відштовхують людей, а потім дивуються, чому вони самотні. Також, на прикладі Кароль ми бачимо, що цей знак зодіаку в жіночій версії є однолюб. А от чоловіки більш вальяжні, тому вони не можуть знайти собі пару.

І, тому що Тіна все ще не відпустила Огіра, а Балан непостійний у них і не склалися міцні стосунки, хоча можливість була й взаємна симпатія, проте все залишилося там, де й почалося.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.