Ні обіцянок, ні пробачень: всі дружини Віктора Павліка, від яких він пішов з порожнім гаманцем до Репяхової

Герой сьогоднішнього матеріалу — головний ловелас країни. Він має четверо спадкоємців від чотирьох різних жінок. Як сьогодні виглядають усі дружини українського співака Віктора Павліка та чому зірка міняє шлюби, як рукавички?

Не часто людям вдається знайти кохання один раз та на все життя. Інколи треба докласти зусиль, щоб знайти справжнє щастя та другу половинку. Український виконавець Віктор Павлік був офіційно одружений вже чотири рази. У свої 56 років він має дітей зі всіма колишніми дружинами. Павлік не тільки рекордсмен за кількістю походів в РАЦС, а ще один з багатодітних батьків естради.

Віктор Павлік був офіційно одружений чотири рази
Віктор Павлік був офіційно одружений чотири рази

Перший раз співак вдяг на руку обручку ледь перетнувши поріг 18-річчя. Молода дружина, на ім’я Лідія, народила Віктору первістка. Коли син виріс, то прийняв рішення не відставати від батька та став артистом. З Лідією вийшло так, що подружжя не витримала спільного побуту та сварок, через що розлучилися.

А хто насправді була другою обраницею Віктора Павліка й досі невідомо остаточно. Фотографії екс-дружини ніколи не з’являлися в мережі. Відомо тільки, що жінка, яка народила співаку доньку, родом з Узбекистану. Вона непублічна особа та всіляко уникає публічності. Причина розлучення подружжя також невідома, але з донькою зірковий тато спілкується й сьогодні.

Як сьогодні виглядає єдина донька Віктора Павліка
Як сьогодні виглядає єдина донька Віктора Павліка

За третіми відносинами виконавця слідкувала уся країна та колеги, адже такого бурхливого та гучного роману шоу-бізнес ще не бачив. Знаменитий ловелас одружився з танцівницею, Ларисою Созаєвою. Стосунки цієї пари були такі непередбачувані, що закохані офіційно розлучилися, щоб згодом одружитися ще раз. У цьому шлюбі у виконавця народився син, але у свої 22 роки юнак помер від тривалої боротьби з невиліковною хворобою.

Як виглядає третя офіційна дружина Віктора Павліка
Як виглядає третя офіційна дружина Віктора Павліка

Ймовірно, що саме сімейне горе стало причиною розладу у шлюбі, бо не завершивши стосунків з Созаєвою, Віктор Павлік зрадив дружині та пірнув у роман з 25-річною Катериною Репяховою. Гучний скандал, пов’язаний з новими стосунками Павліка пам’ятає вся країна. Але навіть різниця у віці ледь не в 30 років не завадила Віктору відвести свою нову пасію до вівтаря. У 2020 році пара офіційно розписалася та доволі у новоспеченого подружжя хлопчик, на ім’я Михайло.

Катерина Репяхова молодша за Віктора Павліка майже на 30 років
Катерина Репяхова молодша за Віктора Павліка майже на 30 років

Нагадаємо, що Віктор Павлік має звання народного артиста України.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".