Учасниця Холостяк-12 розсекретила дані про зарплатню на проєкті: скільки грошей заробляють дівчата за участь?

Тривалий час журналісти намагаються розкрити, чи отримують учасниці "Холостяка" гонорари за зйомки, і зробити це було неймовірно важко. Втім, одна з дівчат поділилася інформацією.

Навколо романтичного реаліті-шоу “Холостяк” ходить доволі багато легенд. Найпопулярніша з них — жорсткий контракт, який не дозволяє розкривати усім учасникам проєкту певні деталі про знімальний процес, закулісся та умови роботи.

І з року в рік журналісти намагаються дізнатися, чи платять дівчатам якісь гроші за те, що вони беруть участь у зйомках або ж їхня робота абсолютно безкоштовна. Тривалий час різні красуні розповідали про те, що жодних гонорарів вони не отримують.

Учасниця Холостяк-12 розсекретила дані про зарплатню на проєкті

Як виглядають учасниці Холостяка без макіяжу
Учасниця Холостяк-12 розсекретила дані про зарплатню на проєкті

Однак, з часом свідчення починають змінюватися. Наприклад, нещодавно учасниця 12-го сезону “Холостяка” заявила, що кошти вони отримували, але повноцінним гонораром це назвати не можна.

І залишається лише з’ясувати, яка сума для учасниць є повноцінним гонораром, адже сума може бути доволі вагомою для більшості українців, так як запити у всіх різні. До речі, відповідна інформація з’явилася на особистій сторінці Юлі Медузи в соціальній мережі Інстаграм. Дівчина відповіла на цікаве питання у сторіз і супроводила свою відповідь спільним фото з Топольським.

Учасниця Холостяк-12 розсекретила дані про зарплатню на проєкті

“Нас підтримували добовими, це був приємний бонус, тому що змістом ці суми назвати складно. Це не зарплата, не оплата за зйомки, не гонорар”, – написала “Медуза” у своєму блозі.

Тому журналістам доведеться добряче попрацювати, щоб дізнатися, скільки насправді на добу отримують учасниці за те, що борються за серце чергового Холостяка.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".