Настя Каменських натякнула, що переживає через розставання з Потапом: “Я не можу жити без тебе”

На тлі чуток про розлучення Насті Каменських та Потапа, самі зірки продовжують підливати масло у вогонь та ігнорувати обговорення серед фанатів і колег. Ба більше, артисти тільки підігрівають плітки про своє розставання у соціальних мережах.

Плітки стосовно розлучення Насті Каменських та Потапа щодня зростають з шаленою швидкістю. Як відомо, диму без вогню не буває та артисти замість того, щоб спростувати ці чутки, тільки їх підігрівають ще більше. Подружжя, яке без замовку розповідали про почуття один до одного та весь вільний час проводили разом, майже повністю перестали згадувати один про одного у соціальних мережах.

Потап натякнув на розставання з Настею Каменських
Потап натякнув на розставання з Настею Каменських

Складається враження, що знаменитості навіть вже не живуть разом, оскільки весь час проводять нарізно та кожен займається своїми справами. Багато пар стикнулися з розлукою через війну, оскільки жінки з дітьми евакуюватися за кордон, а чоловіки залишилися вдома. Настя з Льошею ж повернулися ще наприкінці літа, але з того часу ще жодного разу не показалися разом на публіці.

Ба більше, співаки навіть не викладають у соціальні мережі спільних світлин ще з травня. Артисти підливають масло у вогонь сумними піснями та повним ігноруванням галасу навколо їх розлучення.

“Я не можу жити без тебе”, — співає Настя у своїй новій пісні.

Невже зірка дійсно натякає на розлучення з чоловіком і готує прихильників до неприємних новин? Ця знаменита пара не розлучається один з одним ще з 2006 року, але раніше вони були просто колегами та співали разом у дуеті до 2017 року. Протягом 11 років слухачі намагалися викрити партнерів у службовому романі, але Потап тоді був одружений з продюсеркою, Іриною Горовою, а Каменських, як завжди, тримала подробиці свого особистого життя під сімома замками.

Весілля Потапа і Насті Каменських у 2019 році
Весілля Потапа і Насті Каменських у 2019 році

У 2019 році мережу схвилювала новина, що Олексій та Настя офіційно одружилися. Фанати не могли дочекатися новини, що зіркове подружжя очікує на поповнення, але схоже, що новини будуть дещо не такими радісними. Можливо, кохання дійсно живе три роки?

Нагадаємо, що Настя Каменських цього року відсвяткувала своє 35-річчя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.