Як виглядає жінка, яка змусила Пономарьова забути Мозгову і Яремчук: порозумілася навіть із дітьми зірки

Золотий голос України Олександр Пономарьов тривалий час приховує будь-яку інформацію про своє особисте життя. Втім, його видала його колишня дружина Вікторія Мартинюк.

Обидва розлучення Олександра Пономарьова були дуже гучними та скандальними. Якщо у стосунках з Оленою Мозговою сталася емоційна зрада, про що продюсерка розповіла сама, то з Вікторією Мартинюк все було набагато складніше та важко для репутації артиста. Друга благовірна співака звинувачувала його у численних зрадах, а також негідній поведінці вдома.

Діти Олександра Пономарьова

Як виглядає цивільна дружина Олександра Пономарьова

Від кожного шлюбу у Олександра залишилося по дитині: Олена народила йому дочку Женю, а Вікторія натомість першого та єдиного сина Олександра Пономарьова молодшого.

На кого більше схожий син Олександра Пономарьова: на нього чи на Вікторію Мартинюк
Як виглядає цивільна дружина Олександра Пономарьова

Важко повірити, що Золотий голос України надовго залишився самотнім, але більше про своє особисте життя артист не розповідає ні журналістам, ні шанувальникам. Тож секрет про нову обраницю артиста видала його екс-дружина Вікторія, яка дала коментар про те, як її син Сашко ладнає з жінкою, з якою живе його батько.

“Я дуже вдячна жінці Олександра, що вона добре ставиться до мого Сашка. Я завжди його сварю, коли він не зовсім толерантно про неї відгукується. Я в ньому виховую повагу до всіх дорослих. Особливо до жінки його батька”, – розповіла Вікторія в інтерв’ю.

На жаль, жодних фотографій і навіть натяку на те, як виглядає нова обранця артиста немає. Свого часу шанувальники зірки всерйоз задумувалися про те, чи може цією красунею бути Марія Яремчук, з якою його підозрювали у романі, однак співачка спростувала інформацію про стосунки з артистом, а потім взагалі завершила творчу кар’єру. Тож особистість красуні, яка підкорила серце Олександра та його дітей досі залишається таємничою.

Схожі статті