Дві легенди зійшлись на оній сцені: Ірина Білик та Святослав Вакарчук заспівали пісню Кузьми Скрябіна

Святослав Вакарчук та Ірина Білик – це досить цікаве поєднання вокалу, особливо, якщо врахувати той факт, що обидва вони ніколи не співали дуетом.

Зараз такий час, що українські артисти дивують самі себе, адже виступають безплатно на благодійних конвертах на підтримку України, ЗСУ та народу. Працюють вони так само багато, як і за мирних часів, проте це все на добровільних початках. Звісно, що зірок ніхто не змушує виступати з благодійною метою. Але ми бачимо, як багато українських зірок робить все можливе на культурному фронті, щоб зібрати кошти і наблизити перемогу.

Легендарний дует Вакарчука та Білик
Легендарний дует Вакарчука та Білик

Вакарчук не є виключенням, тому що він з перших днів війни почав виступати просто вулиць. Згодом артист почав їздити у тури по всій Європі. А також, Святослав вважає, що виступати перед українськими героями, це велика честь для нього самого. Та попри конверти, лідер гурту “Океан Ельзи” не припиняє їздити по різних містах України та співати на вулицях, збираючи хоч якісь кошти.

Легендарний дует Вакарчука і Білик
Легендарний дует Вакарчука і Білик

Ірина Білик також не відстає від свого колеги, жінка теж не може сидіти без справи та вважає, що пісні лікують, особливо у таких важкий для всіх нас час. Білик разом з іншими артистами їздить у тури й виступає перед рікою аудиторією, в тому числі й перед військовими.

Та на одному з таких концертів Ірина Білик вийшла на сцену разом зі Святославом Вакарчуком аби заспівати легендарну пісню Кузьми “Давай вимкнемо світло”. Пісню, яка відображає нашу дійсність та вселяє віру у кожного солдата та в кожного, хто чекає своїх воїнів вдома.

Цей виступ зворушив всіх, хто був у концертному залі, адже поєднання голосів Іри та Святослава, це щось неймовірне. Невідомо, чи планували артисти взагалі такий виступ, але він вийшов чудовим.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.