Наталія Могилевська вийшла на сцену та показала глядачам свій округлий живіт в профіль: “Чекаємо на первістка”

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська знову заінтригувала мережу можливою вагітністю. Чи дійсно артистка знаходиться в цікавому положенні?

Навіть війна не перепона справжньому коханню, і в цьому переконалася знаменита українська співачка Наталія Могилевська, яка зустріла чоловіка, що підкорив її серце у розпал бойових дій.

Разом з ними вона об’їздила усю країну, активно волонтерила, давала концерти, навідувалася дитячі прихистки. Аби не злякати удачу та не накликати занадто велику кількість уваги, зірка поки що відмовляється розсекречувати особистість свого обранця, але вже встигла закохати публіку у нього заочно. Можливо це і послужило основним підґрунтям для пліток про вагітність артистка: шанувальники настільки сильно бажають щастя своєму кумиру, що починають шукати ознаки цікавого положення у неї.

Наталія Могилевська заінтригувала мережу вагітністю

Але плітки про майбутнє поповнення в родині співачки, варто відмітити, зовсім не безпідставні. Понад місяць артистка потрапляє в об’єктив з новими параметрами своєї фігури. Користувачі мережі помітили, що у Наталії з’явилися округлості, які можуть свідчити про її положення.

Зокрема нещодавно Могилевська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, яке було відзнято за кулісами. У цей час артистка знаходилася на сцені та спілкувалася зі своїм глядачем. Декілька разів вона встала в профіль, тож талію зірку можна розгледіти дуже добре.

Наталія Могилевська заінтригувала мережу вагітністю

Публіка поділилася на два табори: одні впевнені, що незабаром Могилевська стане матір’ю, а інші вважають, що вона не світила б своїм положенням так відкрито, якби дійсно була вагітна.

Схожі статті