Довгий чубчик на бік, важкий смокі айс та губи бантиком: 45-річна Камалія захопила помпезним образом

Найбагатша співачка України Камалія показала своїм фанатам новий образ для сцени та підкорила своєю вродою. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Хоча Камалія має необмежений ресурс для створення ідеальних сценічних образів та прекрасні зв’язки для цього, співачці не завжди вдається догодити своїй публіці.

Артистка, не дивлячись на свою визначеність з репертуаром, дозволяє собі багато експериментувати, і тому з’являється перед глядачем досить різною: то у відкритій сукні з можливими вирізами та декольте, то у пишних бальних нарядах, то в скромних сорочках. З приходом в Україну повномасштабної війни зірка спробувала себе і у військовій формі.

Та, здається, в цей раз дійсно здивувати публіку!

Камалія захопила помпезним образом

Так, нещодавно артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якому показала свій новий образ та підкорила мережу вродою.

Камалія захопила помпезним образом

Зокрема, для створення образу артистів зробили крупні локони та укладання з чубчиком на бік. Візаж для артистки включив темний смокі айс, контурним та декількашвровий макіяж губ з ефектом амбре.

Завдяки грамотному підходу обличчя співачки стало більш видовженим, губи здаються пишнішими, а погляд дуже виразним.

Варто відмітити, що не так давно Камалія потрапила у неприємну ситуацію, пов’язану з поганим освітленням та макіяжем. Артистка знялася у кліпі і лише після отримання результату аудиторія вказала на те, що вона неймовірно схожа на Таїсію Повалій, яка не нехтує пластичними операціями.

Втім, виконавиця поставилася до невдач з макіяжем дуже спокійно та холоднокровно, пояснивши, що інколи некоректна робота команди може призвести до такого результату.

Схожі статті