Як виглядає свекруха Камалії? Не хотіла, щоб її син Захур залишав дружину-росіянку та брав заміж співачку

Найбагатша співачка Україна ніколи не приховувала правди про труднощі, через який пройшла на шляху до створення ідеальної гармонійної сім'ї. Довелося прожити проблеми і зі свекрухою.

Британо-пакистанський мільярдер Мохаммад Захур виявився дуже цілеспрямованим не тільки у сфері бізнесу, але і в особистому житті. Як відомо, чоловік мріяв зробити Камалію своєю дружиною, натомість як співачка боялася шлюбу і задля втілення свого плану у життя, чоловіки запросив артистку на весілля друзів, яке насправді було в її власним весіллям. Камалія вийшла заміж в Пакистані, неочікувано навіть для себе.

Як виглядає свекруха Камалії

Дружина Мохаммада Захура Камалія
Як виглядає свекруха Камалії

Однак, це була не єдина хитрість на яку бізнесмен пішов заради сімейного щастя. У своєму інтерв’ю для Алли Крутої чоловік розповів, що його матір та батько тривалий час не знали про нову невістку. Усе сталося через їхні традиційні погляди на шлюб.

Першу дружину бізнесмена вони всіляко підтримували та схвалювали, і точно не бажали, щоб підприємець розлучався з нею. Мохаммад дочекався коли підростуть діти, а потім пішов з сім’ї, не сповістивши про це своїх батьків, які вважали що у їхнього сина у шлюбі все добре.

Завдяки великій відстані вони не мали доступу до певного роду інформації. Саме тому новина про весілля була недоречною — батьки були проти розлучення з першою дружиною, гадки не мали про нову обраницю мільярдера і тим паче не підозрювали про одруження.

Як виглядає свекруха Камалії

Однак, розповісти правду про Камалію Мохаммада Захура все ж таки довелося. Свекруха співачки спочатку сильно засмутилася, що не дивно, адже вона пропустила серйозні зміни у житті свого спадкоємця, але врешті-решт пробачила зіркову пару та влаштувала традиційну вечерю для нової невістки.

Згодом жінка почала приїздити в гості до сім’ї сина та своїх улюблених онучок і, як правило, залишалася на місяць. Тоді у будинку панував повністю пакистанський порядок.

Схожі статті