Зміїні чоботи і джинси з дірками: Юля Зайка з “Холостяка-11” показала, як одягається для коханого італійця

Юля Зайка стала досить популярною блогеркою завдяки шоу "Холостяк", в якому дівчина боролась за серце Михайла Заливако і навіть дійшла до фіналу, а тепер демонструє стильні образи для свого коханого.

Юля показала себе на проєкті як дуже сором’язлива учасниця, яка протягом всього сезону так і не змогла показати свої справжні почуття до холостяка. Зайка часто замовчувала свої почуття й сама в собі ображалась на Михайла через невелику кількість уваги.

Хоча, варто зазначити, що саме з Юлею Заливако проводив багато часу, тому що намагався зрозуміти дівчину та її справжні наміри. Але до кінця цього зробити йому так в не вдалося. Тому, Михайло неоднозначно ставився до неї й навіть сам себе не розуміючи, повернув Юлю на фінал, але так і не обрав.

Тоді, такі гойдалки всередині Заливако, зробили буду боляче дівчині. Відомо, що певний період Юля не могла залікувати свої рани. Але, час проходить і всі болючі місця загоюються. Тому зараз блогерка є щасливою дівчиною у доволі тривалих стосунках з таємним іноземцем.

Відомо, що хлопець Юлії живе в Італії, там він працює та живе, але іноді прилітає до України попри небезпеку, заради зустрічі з коханою. Те ж саме робить і Юля. Дівчина вже неодноразово їздила в Італію до свого обранця.

Та крім любовних досягнень, Юля є дуже активним користувачем соціальних мереж і дуже полюбляє гарний одяг, яким завжди хизується своїм підписникам. Тому в останньому пості дівчина продемонструвала стильний лук. Зайка показала, як цього сезону можна поєднати зміїні чоботи з рваними джинсами, які дуже модні цього сезону.

Певно, саме своїми модними образами у поєднанні з внутрішнім світом, Юля змогла підкорити серце романтичного італійця, який дарує дівчині розкішні букети та коштовності з натяком на пропозицію руки та серця. Щоправда, поки що освідчення не було, але можливо незабаром Зайка стане нареченою

Схожі статті