Символ миру: Арестович та Гордон в модних синіх пуховиках та стильних шапках натякають на добрі новини

Чоловіки на відміну від жінок більше уваги приділяють якості та зручності верхнього одягу, ніж зовнішньому вигляду і трендовості, але це не стосується цих двох джентльменів, які завжди одягаються стильно та стримано.

Верхній одяг стає однією із найважливіших покупок, як тільки стовпчик термометра опускається нижче нуля. Дуже хочеться, щоб він захищав не лише від холоду, дощу, снігу та вітру, але й був надзвичайно стильним, адже пуховик з куртки для альпіністів вже давно перетворився на предмет повсякденного гардеробу, який в наших широтах доводиться одягати дуже часто.

Варіанти пуховиків від Дмитра Гордона

Українські зірки завжди намагаються не відставати від світових трендів, це стосуються не лише жінок, але й чоловіків. Чоловіча мода ще більш складна матерія, оскільки адаптувати стильні образи з фешн-показів особам чоловічої статі дуже непросто.

Ідеї для прихильників стилю Олексія Арестовича

Покази, що не так давно минули в столицях, де зароджуються тренди, одностайно кажуть, що сучасному чоловіку без пуховика нікуди. Про це дізналися Дмитро Гордон та Олексій Арестович та у своєму нещодавньому інтерв’ю з’явилися в модних зимових луках.

Дмитро Гордон та Олексій Арестович натякнули, коли закінчиться війна

Психолог, позаштатний радник Офісу Президента Олексій Арестович прогулявся з журналістом Дмитром Гордоном, обговорив з ним ситуацію в найгарячіших точках країни та на лінії фронту, а також похизувався своїм відчуттям стилю, та прийшов на зйомки у пуховику глибокого синього кольору. Інтерв’юер вирішив не відставати від політика, одягнувши верхній одяг трендового в цьому сезоні кольору. Не дарма навіть Інститут кольору обрав кольором року синій з червоно-фіолетовим підтоном.

Олексій Арестович в стильному подовженому пуховику

Олексій Арестович вирішив зупинитися на стриманому та класичному образі: темно-синій матовий пуховик до середини стегна з накладними кишенями, поєднуючись його з обтягуючою шапкою в тон та вовняним шарфом в клітинку.

Образ Дмитра Гордона з яскравим акцентом

Дмитро Гордон обрав більш сміливий тандем, де акцентом став помаранчевий шарф. Вибір журналіста пав на вкорочений яскраво-синій пуховик з вишитою емблемою. Образ доповнила шапка в шахматну клітинку різних відтінків блакитного кольору. В цьому образі він ніби помолодшав на десяток років.

Збіг це чи ні, що чоловіки, які обговорювали мир в Україні, обрали саме синій колір? Відомо лише одне, що в таких луках вони виглядають дуже стильно.

Схожі статті