Після років мовчання Ані Лорак пожалілася європейцям на душевний неспокій через війну: “Великий біль і печаль”

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак сколихнула мережу, раптово заявивши про страждання через війну в Україні. Усі деталі в статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак неодноразово закликали припинити мовчати та виразити свою позицію. Втім, артистка спочатку намагалася обмежитися роздумами вголос про мир, за що її прозвали “голубкою миру”, а потім взагалі видалилася з соцмереж.

Стало відомо і про втечу артистки за кордон. Втім, де саме ховалася зірка інформації майже не було, а колеги Лорак могли надати лише свої здогадки.

Ані Лорак пожалілася європейцям на душевний неспокій

Як зараз виглядає Ані Лорак
Ані Лорак пожалілася європейцям на душевний неспокій через війну

На початку осені Ані повернулася. Однак, в Москві вона затрималася ненадовго, і незабаром забрала свою єдину дочку Софію до Іспанії. Так як концерти артистки в російській федерації скасували, а в Україні на неї більше ніхто не чекає, то Кароліна вирішила сфокусуватися на європейський аудиторії. Про це говорять не тільки численні концерти Лорак у різних європейських країнах, але і контент на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, який раптово став писатися англійською.

Примітно, що для російськомовного користувача Кароліна як правило розповідає про своє любляче серце, про неготовність говорити про політику, постійно посміхається та вилучає позитивну енергію.

Як з’ясувалося, англійською Лорак здатна говорити про горе та печаль. Нещодавно вона оприлюднила нове відео, на якому показала, як медитує і зізналася, що саме ці духовні практики допомагають їй відволіктися від горя та страждань. Напевно, не менше у цьому допомагає віддаленість від Батьківщини, а також припинення спілкування з артистами, які не мовчать про події в Україні.

Схожі статті