Надя Дорофєєва відбирає у Кацуріна не тільки джинси, а ще й кофти: а речі Дантеса ніколи не носила

Надя Дорофєєва останнім часом трохи змінила свій стиль. В її гардеробі стали з'являтися переважно чоловічі речі, а саме речі її нового обранця Михайла Кацуріна і це дещо дивує публіку.

Одяг Наді завжди був досить сміливим та об’ємним. Це на сцені Дорофєєва одягає красиві сукні, костюми, які підкреслюють фігуру, підбори, робить пряме волосся та фарбується. А от у повсякденному житті все зовсім інакше. Дівчина почувається комфортно у речах в стилі оверсайз, коли вони не мають певного розміру і не обмежують дії.

Дорофєєва одягає речі Кацуріна

Дуже часто можна помітити співачку у великих худі, світшотах, широких штанях, іноді навіть спортивних, у широких джинсах та у кросівках. Тобто образ справжньої леді Надія залишає на сцені.

Останнім часом мережею ширяться фотокартки, де Дорофєєва залюбки одягає речі свого коханого ресторатора Михайла Кацуріна. Це можуть бути різні кофтинки, світшоти, худі й так далі. Напевно, дівчині не вистачає часу аби насолодитися його запахом та атмосферою затишку, що вона вирішує позичувати його речі та навіть демонструвати це у соціальних мережах.

Дорофєєва носить речі Кацуріна

А от у кліпі “Щоб не було” з Мішею Надя вирішила навпаки підкреслити свою жіночність, можливо, тому що саме так вона себе й почуває разом з новим партнером. Та пісня вийшла дуже зворушлива й іншого образу там навіть уявити не можна. Натомість пори чесність артистки вона через цей трек-сповідь все одно потрапила під хвилю хейту. Але зараз Надя вже не звертає на це уваги, адже це її почуття і їх з Кацуріним особиста справа, головне, щоб відчувалося щастя.

Дорофєєва носить речі Кацуріна

Варто сказати, що у шлюбі з Дантесом за Надією такого не помічалося, співачка завжди носила свої речі, принаймні вона не демонструвала, що одягає кофти Володимира, хоча він на той момент, був її рідним чоловіком.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.