Надя Дорофєєва відбирає у Кацуріна не тільки джинси, а ще й кофти: а речі Дантеса ніколи не носила

Надя Дорофєєва останнім часом трохи змінила свій стиль. В її гардеробі стали з'являтися переважно чоловічі речі, а саме речі її нового обранця Михайла Кацуріна і це дещо дивує публіку.

Одяг Наді завжди був досить сміливим та об’ємним. Це на сцені Дорофєєва одягає красиві сукні, костюми, які підкреслюють фігуру, підбори, робить пряме волосся та фарбується. А от у повсякденному житті все зовсім інакше. Дівчина почувається комфортно у речах в стилі оверсайз, коли вони не мають певного розміру і не обмежують дії.

Дорофєєва одягає речі Кацуріна

Дуже часто можна помітити співачку у великих худі, світшотах, широких штанях, іноді навіть спортивних, у широких джинсах та у кросівках. Тобто образ справжньої леді Надія залишає на сцені.

Останнім часом мережею ширяться фотокартки, де Дорофєєва залюбки одягає речі свого коханого ресторатора Михайла Кацуріна. Це можуть бути різні кофтинки, світшоти, худі й так далі. Напевно, дівчині не вистачає часу аби насолодитися його запахом та атмосферою затишку, що вона вирішує позичувати його речі та навіть демонструвати це у соціальних мережах.

Дорофєєва носить речі Кацуріна

А от у кліпі “Щоб не було” з Мішею Надя вирішила навпаки підкреслити свою жіночність, можливо, тому що саме так вона себе й почуває разом з новим партнером. Та пісня вийшла дуже зворушлива й іншого образу там навіть уявити не можна. Натомість пори чесність артистки вона через цей трек-сповідь все одно потрапила під хвилю хейту. Але зараз Надя вже не звертає на це уваги, адже це її почуття і їх з Кацуріним особиста справа, головне, щоб відчувалося щастя.

Дорофєєва носить речі Кацуріна

Варто сказати, що у шлюбі з Дантесом за Надією такого не помічалося, співачка завжди носила свої речі, принаймні вона не демонструвала, що одягає кофти Володимира, хоча він на той момент, був її рідним чоловіком.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.