Доньку за кордон, а синів на роботу: стало відомо, де живуть чим займаються сьогодні діти Ігоря Кондратюка

Український телеведучий Ігор Кондратюк розповів, чим займаються та де живуть троє його дітей. Чому про спадкоємців зірки "Караоке на майдані" майже нічого не відомо та чи пішов хтось із синів знаменитого батька захищати Батьківщину?

Артисти вже давно звиклися з фактом того, що їх родини перебувають у центрі уваги публіки. Але є зірки, які роками приховують подробиці особистого життя, аби вберегти рідних від пліток та обговорення публіки. Продюсер, шоумен та телеведучий Ігор Кондратюк, саме із другої категорії, тримаючи будь-яку інформацію про свою сім’ю під грифом “абсолютно секретно”.

Ігор Кондратюк неохоче розповідає про життя своєї сім’ї
Ігор Кондратюк неохоче розповідає про життя своєї сім’ї

Тривалий час навіть було точно невідомо, скільки років ведучий одружений Олександрою Городецькою та коли пара взагалі зіграла весілля. У шоумена є троє вже дорослих дітей. Але жоден з них не веде публічне життя і не намагається піти шляхом батька, тому прихильникам про спадкоємців ведучого було майже нічого не відомо.

Для ютуб-каналу ”Rostyslove Production” продюсер відтулив таємничу завісу та поділився, де під час війни знаходяться його діти та чим займається кожен з них. Два сини ведучого, Данило та Сергій, живуть у столиці. Хлопці не чекають попусту від знаменитого батька та давно заробляють гроші самостійно. Старший син працює над монтуванням соціальних роликів, а менший займається маркетингом. Разом зі своїми однодумцями Данило Кондратюк заснував фонд, що займається волонтерством та збором коштів на потреби ЗСУ.

Як виглядають усі діти Ігоря Кондратюка
Як виглядають усі діти Ігоря Кондратюка

Наймолодша дитина у родині шоумена — 18-річна донька Поліна. Зараз дівчина  проживає у США та здобуває освіту в академії. Спеціальність, яку обрала Поліна, навряд чи можна назвати жіночою, але зі слів Кондратюка, донька вчиться відмінно на факультеті інженерії космічних систем.

18-річна донька Ігоря Кондратюка навчається за кордоном
18-річна донька Ігоря Кондратюка навчається за кордоном

Шанувальники цікавилися, чому повнолітні сини Кондратюка не вступили у ряди Збройних Сил. Ведучий пояснив, що хлопці мають негаразди зі здоров’ям, але якщо воювати доведеться усім, то будуть і вони.

Нагадаємо, що Ігор Кондратюк був суддею у проєктах “Х-фактор” та “Україна має талант”.

spot_img

Схожі статті