Більше ніяких вузькочів: Тіна Кароль, Надя Дорофєєва, Брежнєва та інші зірки, які носять широкі модні джинси

Сукні, що сильно обтягують фігуру, незручні сценічні костюми, вузенькі спідниці чи лосини та багато іншого — це ті незручності, з якими зіркам часто доводиться стикатися під час виступів, інтерв'ю та світських виходів. Але можна переінакшити та вдягтися за останнім писком моди.

Все частіше знаменитості схиляються до носіння комфортного одягу, але такого, в якому не тільки зручно — образи неодмінно мають бути стильними. Багато зірок зараз віддають перевагу розслабленим широким джинсам, ця актуальна модель з деніму, від якої в захваті і стилісти, і селебриті.

Як носити широкі джинси, щоб виглядати на мільйон

Обираючи джинси на наступні декілька років неодмінно потрібно звернути увагу на джинси широкого крою. Це одна з найпопулярніших моделей, яка отримала популярність ще декілька сезонів тому, та стала кращою альтернативою так званим “мамським” джинсам.

Стиль, як у зірок — широкі джинси

Широкі джинси доволі швидко стали затребуваними, адже допомагають витягнути силует та видовжити ноги. Водночас вони зроблять будь-який образ стильними та сучасним. А зірки українського шоу-бізнесу надихнуть, як носити таку модель, щоб виглядати ефектно та стильно.

Тіна Кароль, Леся Нікітюк, Віра Брежнєва використали одну з найбільш вдалих формул, з чим варто поєднувати широкі джинси — з сорочкою або блузою. Стильний образ, в якому можна як на побачення, так і в офіс.

Атласна сорочка та широкі джинси, як у Тіни Кароль

Ці предмети гардеробу можна заправити у штани з високою або середньою посадкою, як це зробила Тіна Кароль з атласною білою блузою з блискучого атласу.

Класична сорочка замість жакета

Можна надягати замість кардиганів або жакетів, як демонструє Леся Нікітюк, поєднуючи джинси темно-сірого кольору з обтягуючою футболкою більш світлого відтінку та класичною сорочкою, яку вона наділа поверх, заправивши в джинси, щоб не “загубити талію”.

Коротка лляна сорочка, як у Віри Брежнєвої

Віра Брежнєва зовсім пішла ва-банк — скомбінувала світло-блакитні джинси разом з укороченою лляною класичною сорочкою, ставши зіркою будь-якого курорту.

Варіант з об’ємним жакетом від Джамали

Джамала та Надя Дорофєєва скористалися більш складною комбінацією з оверсайз речами.
На Джамалі широкі сірі джинси з високою посадкою та акцентом на поясі, які вона поєднала з вкороченим базовим топом чорного кольору та оверсайз-жакетом в тон. Вона дуже гармонійно обіграла пропорції, врівноваживши масивні джинси та жакет обтягуючим топом.

Можна надихнутися Дорофєєвою

Надя Дорофєєва часто вдягається у повний оверсайз, бо може собі дозволити зі своєю стрункою фігурою. У першому варіанті під блакитні джинси з накладними кишенями вона одягла білий світшот з яскравим принтом, а акцентом в образі став контрастний ремінь, який підкреслив талію. В другому — сіре худі, ніби з чоловічого гардеробу, завершивши образ бейсболкою в тон джинсам.

Як і з іншими речами широкого крою необхідно зберігання баланс, аби не перетворитися мішок. Тому Настя Каменських та Віра Брежнєва обрали білий топ по фігурі, який заправили в об’ємні джинси.

Білий топ та широкі джинси

Віра Брежнєва обрала “варені” джинси класичного кольору та том з відкритими плечима.

Класика від Насті Каменських

Настя Каменських в графітових джинсах, які вона підгорнула, поєднавши х білою футболкою.

Яскравий акцент — топ з намистин

Інша ідея від Наді Дорофеєвої та Тіни Кароль — широкі джинси плюс укорочений топ, щоб зробити акцент на талії.

Нестандартний образ від Тіни Кароль

У Наді якості аксесуару в образі з короткою чорною футболкою виступив кроп-топ з блискучих намистин, а в Тіни — незвичайна джинсова куртка.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.