Як Володимир Дантес виглядає з косичками і без: Кацуріна зможе заплітати йому зачіски

У співака Володимира Дантеса можуть змінювати жінки, репертуар, стиль в одязі або музиці, однак, стабільним є одне — його зачіска. Але останнім часом можна спостерігати, що його імідж змінюється. Яким же чином?

Здається, Володимир Дантес ніколи не приходив до перукаря з проханням: “Мене підстригти під “двійочку” та скроні, будь ласка, напівбокс”, адже волосся співака ніколи не було коротким. Ще за часів “Фабрики зірок” його шевелюра була приманкою для тисяч дівчат та предметом заздрощів багатьох хлопців. Таке розкішне каштанове волосся можна вкласти будь-яким чином, що і робить Дантес.

Зовсім юний Володимир Дантес

За часів дуету ДіО.фільми Володимир Дантес, співаючи, що йому вже 20 та він хоче одружитися, також був вірним своєму стилю, та викладав волосся так, ніби зачісці посприяв вітер, а ні лак для волосся та гребінець.

Еволюція зачіски Володимира Дантеса

Мрія 20-річного хлопця здійснилася — він одружився зі співачкою Надею Дорофеєвою, але разом з тим пішов з шоу-бізнесу на деякий час. З початком сольної кар’єри після довгого сценічного мовчання у на голові у Володимира запанував ще більший хаос. Саме таким мав стати сценічний образ виконавця: хуліган, якому вже не 20, а 30.

Шевелюра Дантеса після одруження з Надею Дорофеєвою

З кожним роком довжина гриви співака стає все більшою, а кучері все більш пружними. Після розриву з Надею Дорофеєвою Володимир Дантес зовсім заріс. Типове для дівчат: зробити каре, коли тебе кинув хлопець, набуло для співака інакшого змісту — відростити волосся та заплести кіски.

Саме такий варіант зачіски ми можемо побачити на його останніх світлинах в Інстаґрам: об’ємні довжелезні структурні кучері, які біля обличчя обрамляють косички. Нова дівчина співака Даша Кацуріна і сама полюбляє недбалі локони з вплетеними в них кільцями, маленькими косичками.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна з косичками

Можливо, саме Даша Кацуріна їх турботливо заплітала, як колись їй заплітав Дантес, або саме вона і надихнула його на зміну іміджу. Тоді варто чекати нових експериментів із зачіскою від Володимира Дантеса.

Схожі статті