“Качера зробили”: Леся Нікітюк показала збільшені губи, але нарвалася на критику замість компліментів

Українська телеведуча Леся Нікітюк вирішила внести деякі зміни у свою зовнішність, але замість компліментів отримала зворотну реакцію. Яка процедура змінила знаменитість до невпізнаваності і як відреагувала зірка "Хто зверху?" на коментарі фанатів?

Леся Нікітюк була простою дівчиною із провінції, але стала улюбленицею публіки після ролі ведучої у відомому проєкті “Орел та Решка”. Саме там знаменитість розкрила весь свій творчий потенціал і дійсно, її почуття гумору виділяло зірку серед інших артистів українського шоу-бізнесу.

Леся була ведучою розважального телешоу “Хто зверху?”, разом з головним волонтером країни — Сергієм Притулою. Знімання проєкту було призупинено, коли розпочалася війна і його продовження залишається під питанням, оскільки Притула зізнавався, що навряд чи зможе і надалі розважати людей після усього, що було в Україні.

Але Леся продовжує свою творчу діяльність, приймає запрошення на участь у шоу своїх колег і навіть пробує себе у ролі співачки, записуючи пісні гумористичного жанру. Та як будь-яка жінка, Нікітюк прагне вигляди на всі сто відсотків і користується послугами косметологів, щоб прибрати недоліки та підкреслити переваги своєї зовнішності.

Леся Нікітюк після філігранної роботи косметологів

Нещодавно знаменитість зробила процедуру аугментації губ, тобто збільшила їх. На сьогодні це найпростіша послуга у косметологів, яка має попит у мільйонів жінок, оскільки пухкі губи не тільки додають шарму, а й здатні візуально омолодити. Проте існують люди, які не розуміють будь-якого втручання в те, що дала природа і вважають за потрібне висловити своє обурення, особливо, якщо справа стосується публічних осіб. У коментарях під світлиною ведучої присутні не найприємніші коментарі стосовно нового образу знаменитості.

Леся Нікітюк, яка завжди позитивно та залюбки спілкується зі своїми підписниками, була розлючена коментарями щодо своєї зовнішності та виказала своє незадоволення у сторіс в Instagram.

“Не ви будете мені розказувати, що і як я маю робити зі своєю зовнішністю”, — написала Леся.

Реакція шанувальників на зміни у зовнішності Лесі Нікітюк

Проте більшості шанувальників сподобалися зміни у зовнішньому виді ведучої та компліментів у коментарях також було достатньо.

Схожі статті