Євген Клопотенко вперше розповів, ким йому доводилося працювати до “МастерШеф”: “Ну було всяке”

Євген Клопотенко вперше вирішив відверто розповісти про своє життя до проєкту "МастерШеф", яке зробило з нього зіркового шеф-кухаря на всю Україну.

Євген не відразу став відомим кухарем на всю країну, йому також довелося пройти не надто легкий шлях і працювати у різних закладах офіціантом, та це ще добре, адже Євгенові доводилося стояти й на ярмарках у ролі продавця. Цю історію Клопотенко розповів на інтерв’ю з Петром Заставним. Євген розповів, що мав невеличкий бізнес і сам варив екзотичні смаки варення, яке сам же й продавав на різноманітних ярмарках. Це, звісно, дивно чути, але й такі моменти були. З цього приводу шеф-кухар пригадав смішну історію.

“Я варив варення і кожен рік продавав на ярмарках от була одна жінка, яка щороку приходила і питала, а яке у вас є варення, я кажу, є апельсин з лавандою, у мене є віскі з лимонною цедрою і ківі-лайм, вона каже, а є з шишками, я кажу ні, і от вона щороку підходила і питала про шишки” – розповів Євген.

Але суть історії була в тому, що кожного року, на кожен ярмарок приходила одна й та сама жінка, яка підходила і питала про варення з шишок, але коди у Євгена крізь час виявилось варення, яке шукала та жінка, то вона просто розвернулась і пішла.

Це кухар вів до того, що у кожній роботі є свої нюанси, і як ти не намагайся зробити все ідеально у сфері обслуговування знайдуться ті, хто буде незадоволений результатом.

Євген Клопотенко розповів, ким працював до популярності

Також Клопотенко пригадав, як він працював офіціантом, йому подобалась ця професія, оскільки він міг бачити процес приготування страв і поки сам не був кухарем, то запам’ятовував якісь рецепти та просто спостерігав і відмічав собі, що робити можна, а що не зовсім професійно.

Тож, всі великі люди йдуть до своїх вершин крізь багато складних шляхів, але важливо йти й не зупинятися, тоді згодом можна буде згадувати такі історії з посмішкою, як це й робить Євген.

Схожі статті