Святослав Вакарчук відгуляв весілля та показав розкішну наречену: красуня з волоссям кольору полум’я

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук засвітився на розкішному весіллі, яке пройшло у Грузії. Деталі одруження зірки Океану Ельзи дізнайтеся в нашій статті.

Зазвичай зірки обирають організацію закритого типу весіль, адже оприлюднення інформації про майбутнє одруження тієї чи іншої знаменитості приверне увагу не тільки фанатів, але й преси, яка полює за ексклюзивними кадрами.

Святослав Вакарчук відгуляв весілля

Святослав Вакарчук відгуляв весілля

Весілля гітариста гурту Океан Ельзи відбулося в Грузії, і до того ж цілком таємно. Про торжество стало відомо лише після публікації відповідних кадрів на особистих сторінках членів колективу соціальних мережах Instagram та Фейсбук.

Свято було влаштоване 24 червня 3 роки тому. Побралися Володимир Опсеніца і його обраниця Світлана в прекрасному містечку Мцхет.  Лідер музичного гурту Святослав Вакарчук, який на той час активно будував політичну кар’єру став дружбою. Варто відмітити, що на той момент Святослав та Володимир були друзями та колегами понад 5 років, так як Обсеніца став частиною колективу 2014-го року.

Святослав Вакарчук відгуляв весілля
Святослав Вакарчук відгуляв весілля

Також на святі були помічені барабанщик гурту Денис Глінін. Серед гостей опинилася і Ляля Фонарьова, яку тривалий час вважали дружиною Святослава, а минулого року піар-відділ музичного гурту не тільки підтвердив стосунки пари, але і повідомив про їхнє розлучення після 20 років спільного життя.

Нагадуємо, що 2021-го Вакарчук став батьком. У музиканта народився син Іван. Через рік Євгеніє Яцута народила чоловіку доньку Соломію. Через повномасштабну війну в Україні зірка немає можливості проводити час разом зі своїми дітьми, адже знаходиться у прифронтових зонах. Вакарчук сильно засмучується через це, але впевнений, що правильно розставив пріоритети, адже хоче, щоб його діти жили у вільній країні.

Схожі статті