Ольга Цибульська зізналася у бажанні розлучитися з чоловіком, якого вона ховала 20 років: “Сім’ю навпіл”

Знаменита українська співачка Ольга Цибульська дала ексклюзивне інтерв'ю Славі Дьоміну, в якому вперше розповіла про свої спроби піти від чоловіка.

Зі своїм чоловіком, Народним депутатом Сергієм Грицюком Ольга Цибульська знаходиться в стосунках вже 20 років. Втім, його особистість їй вдавалося приховувати, аж допоки Дзідзьо не повідомив про своє розлучення.

Тоді журналістам вдалося дізнатися, від кого ж насправді співачка народила сине Нестора. Натомість Ольга публічно заявила, що ця інформація була злита її оточенням, і натягнула на екс-дружину кума.

Ольга Цибульська зізналася, що хотіла розлучитися з чоловіком

Ольга Цибульська зізналася, що хотіла розлучитися з чоловіком

Після початку повномасштабної війни в Україні Ольга вперше показала благовірного публічно. Як зізнавалася артистка, ховати його не мало сенсу, наприкінці лютого вони часто світилися в публічних місцях.

Нещодавно Слава Дьомін взяв у Ольги ексклюзивне інтерв’ю і поцікавився, чи намагалася вона за 20 років піти від чоловіка, і отримав ексклюзивне зізнання:

“Я збирала шмотки десять разів в свою рожеву валізу, гримала дверима, кидалася посудом, все це було. Але Сергій трохи мудріший, я реально дуже експресивна. В якийсь момент він мені просто сказав, коли я ще раз влаштувала цей цирк напоказ на колесах і все решта, він сказав: “Дивись, ти можеш робити все, що завгодно, я прийняв рішення, що я хочу бути з тобою, а ти хоч в стінку головою бийся, ти собі для себе виріши”. І я теж в якийсь момент, напевно, помудрішала і зрозуміла, що бути разом — це рішення, тому що всі живі люди і кожного дня в когось буває різний настрій, кожного дня бувають якісь моменти, де ви можете одне одного образити, але якщо вам вистачає мудрості вибачитися, відчувати одне одного і хотіти бути разом, то ви знайдете тисячу причин, щоб бути разом. Якщо ви не хочете бути разом, найменша х*рня розвалить вашу сім’ю навпіл”

Тож тепер Ольга не дозволяє собі подібних сцен, а родина перейшла у стабільніший стан.

Схожі статті